Steve-Jobs-Film

Nieuwe Steve Jobs-film vanaf nu te bestellen in iTunes Store

Wil je de nieuwste film over Steve Jobs liever niet in de bioscoop maar gewoon vanuit huis zien? Dan kun je de film vanaf nu vooruit bestellen, en zie je meteen wat de iTunes Extras zijn die je erbij krijgt.

Steve-Jobs-Film

Ben je benieuwd hoe Michael Fassbender de rol van Steve Jobs vertolkt in de gelijknamige film die eind 2015 verscheen, maar doe je dit liever vanuit je luie stoel? Dan kun je de Steve Jobs-film vanaf vandaag vooruit bestellen op iTunes, waarna je hem vanavond of morgen kunt bekijken.

Zoals Universal Pictures in december al liet weten, is de nieuwste Steve Jobs-film vanaf 2 februari 2016 beschikbaar als digitale download via iTunes. Omdat het hier echter om Amerikaanse tijden gaat, is het goed mogelijk dat de film hier pas later vandaag of uiterlijk morgen te downloaden is. De film is in ieder geval vanaf nu vooruit te bestellen via de iTunes Store in HD voor €16,99. De SD-versie kost €13,99.

Bestel de Steve Jobs-film vooruit via deze link

Steve Jobs iTunes Extras

Mocht je voor de HD-versie kiezen, dan krijg je er in de vorm van iTunes Extra’s wat leuke bonus features bij. In drie verschillende video’s krijg je een uitgebreid kijkje achter de schermen van de film, en leggen de hoofdrolspelers uit waarom de Steve Jobs-film meer is dan de zoveelste biografische film.

Volgens het persbericht van Universal Pictures verschijnen de Blu-Ray en DVD van Steve Jobs op 26 februari 2016. Hiermee is de film mooi op tijd voor de 88ste uitreiking van de Oscars op 28 februari. Steve Jobs is daar namelijk genomineerd voor de Oscar van Best Supporting Actress (Kate Winslet) en Best Actor (Michael Fassbender).

iCulture reviewt Steve Jobs

Bij iCulture mochten we de film al zien bij een speciale persvertoning. Op basis daarvan schreven we een uitgebreide filmreview, waarvan de voornaamste conclusie is dat dit veel meer is dan de zoveelste film die het leven van Steve Jobs wilt laten zien. Er is namelijk bewust voor gekozen om een bepaald deel van Jobs’ loopbaan te laten zien, in plaats van dat zijn hele leven in een film van twee uur is gepropt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2016, 8:24
Categorie Achtergrond
Onderwerpen film, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.