Reacties voor: Tile dient ook in Europa klacht in tegen Apple

Tile heeft in de EU een klacht ingediend vanwege oneerlijke concurrentie door Apple. Eerder klaagde Tile al in de Verenigde Staten dat Apple de eigen tracker AirTag voorrang geeft.
Lees het complete artikel → Tile dient ook in Europa klacht in tegen Apple

Reacties: 9 reacties

  1. Tsja, dit is helaas typisch Apple.
    Ze hebben een semi-monopolie en maken daar op verschillende fronten misbruik van. Een aantal features van het OS zijn in eerste instantie alleen voor henzelf beschikbaar.

    ik vind Apple producten heel fijn om mee te werken, maar vind dit soort praktijken niet door de beugel kunnen. Ze drukken daarmee innovatieve kleine bedrijven de markt uit en dat is nooit een goede ontwikkeling.

    Niet alleen Apple doet dit overigens. Eigenlijk alle ‘big tech’ bedrijven.
    Mijns inziens is daarom regulering van deze bedrijven hard nodig.

  2. Het is een beetje raar om de rechten te beschermen van technologie die slecht, of zelfs helemaal niet werkt. Ik denk dat Apple iets heeft wat wèl werkt. Ik denk dat Tile zonder geld zit en de bui ziet hangen.

  3. Enkele jaren geleden heb ik een aantal Tiles gekocht. Wat een grote teleurstelling. Misschien moet ik maar eens een rechtszaak beginnen tegen Tile wegens wanprestatie 😉.

  4. Ondertussen wachten we maar op dat ding.

    Hij lijkt mij idd handiger dan tile omdat ie geïntegreerd is met je Apple producten.

    Tile houdt ook wel Android klandizie denk ik, en de mensen die al tile gebruiken gaan daar mee door denk ik, daarom wil ik ze nu dus niet meer. Echter wanneer Apple zichzelf uit de markt gaat prijzen met hoge prijzen, dan zie ik voor tile wel kansen …….

  5. Ik heb ook een aantal tiles en ben er zeer tevreden over hoor!

    Wel vind ik het raar dat je een aanklacht op een nog niet bestaand product gaat doen.

    Antwoord Apple: we weten van niks en als we wat weten dan zullen we dit eerst uitgebreid gaan testen. Zodra het werkt gaan we dit beschikbaar maken.

    4 bugfixes(ios updates) verder stellen ze dan een deel open. Of zoiets dan😅. Of wellicht geen 4 updates maar 4 jaar…

  6. Origineel geplaatst door Mark
    Enkele jaren geleden heb ik een aantal Tiles gekocht. Wat een grote teleurstelling. Misschien moet ik maar eens een rechtszaak beginnen tegen Tile wegens wanprestatie 😉.

    Zelfde hier, na drie maanden gebruik was de Tile leeg. In het beginnen (jaren terug) werkte het goed. Ik sta te popelen dat de AirTag uitkomt.

  7. Dus… Apple maakt een eigen product, bedoeld voor eigen producten in hun eigen ecosysteem. En dan gaat Tile maar als wanhoop naar de rechtbank? Dat is hetzelfde als McDonalds die de Burger King aanklaagt omdat zij ook burgers maken (die lekkerder zijn 🤣).

  8. Dit is echt onzin. Het is Apples besturingssysteem dus in mijns inzien ook Apples volledige recht om producten van henzelf betere intregratie te geven

  9. Diep in de instellingen??? Zo diep kan dat nooit zijn bij Apple, zo heel veel valt er niet in te stellen in vergelijking met bijvoorbeeld Android. Ach ja, sommigen moeten wat te zeuren hebben tijdens het zeuren, maar toe maar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.