Reacties voor: Tijdschrift Wired straks ook op de iPad

Het bekende tech-tijdschrift Wired zal vanaf deze zomer ook op de iPad te lezen zijn. Dat kondigde hoofdredacteur Chris Anderson aan tijdens de TED-conferentie.
Lees het complete artikel → Tijdschrift Wired straks ook op de iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Voor zo’n 15 – 25 euro per jaar zou ik best overwegen om wired als digitaal abonnement te lezen. Maar als ze duurder gaan zijn worden is het helaas jammer voor zowel mij als de massa vermoed ik

  2. Lijkt me heel tof, dit is waar ik echt op hoop voor de iPad. Ik ga dan geen jaarabo nemen, maar lekker losse nummers van amerikaanse (en engelse) bladen lezen als ze onderwerpen bieden die me aanspreken (->games!). 🙂

  3. Wow dat zou echt mooi zijn!

  4. Betekent dit in de toekomst voor andere magazienes ook zoals iCreate ??

  5. wat een ongelooflijk storend plaatje!

  6. Als mensen nu al jaren nooit dat tijdschrift kopen, waarom dan wel als het koopbaar is op een iPad? trap daar niet in zou ik zeggen. 🙂 misschien leuk om één keer te zien.

  7. Ik zie er wel een leuk potentiaal in, bijvoorbeeld artikels met video in, links met een klik naar websites van voorgestelde producten e.d..

  8. Hopelijk volgen er meer tijdschriften. Ik ben bereid om dezelfde prijs te betalen als een ‘normaal’ abonnement. Scheelt de gang naar de kiosk en naar de oud-papier bak.

  9. Er zijn al de nodige tijdschriften digitaal beschikbaar. Een ervan is http://www.passagemaker.com ik schreef om te vragen of ie ook voor de ipad zou worden gemaakt en het antwoord was dat dat eigenlijk al kon, maar dan hebben we het over een interface die niet ipad geoptimaliseerd is (zoals voor de Herald Tribune digitale versie).

    Ik denk m.a.w. dat de uitgevers nog moeten leren de user interface van de ipad te gebruiken.

    heb het dan over de multi touch, swipes en hyper links. Het zal wel even duren….

  10. Hier is te zien hoe dit er uit komt te zien:

    http://www.cultofmac.com/video-see-wired-magazine-for-ipad-in-action/30559

    Ik zeg: doe mij maar zo’n iPad als alle tijdschriften zo opgezet worden!

    @Michel: omdat dit een heel nieuwe interactieve dimensie geeft aan het lezen van tijdschriften.

  11. van de International Herald Tribune
    Dear Bert

    We are in discussions with Apple concerning reproducing our content on the iPad, but I cannot confirm at this stage when this is likely to appear. Any future launch for the IHT on this device will be announced in due course.

    kind regards

    tis een begin(netje)…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.