Ticketloterij voor WWDC 2016 afgelopen, ontwikkelaars krijgen bericht

Apple heeft ontwikkelaars uitgekozen die naar WWDC 2016 mogen: de loterij voor tickets is daarmee gesloten.

De inschrijving voor de ticketloterij van WWDC 2016 liep gisteravond af. Apple heeft meteen doorgepakt en de ontwikkelaars geïnformeerd of ze een toegangskaartje mogen kopen. Via e-mail kregen de gelukkige ontwikkelaars bevestiging, om vervolgens voor $1.599 een kaartje te kunnen aanschaffen.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Dit jaar staat WWDC in het teken van vier belangrijke besturingssystemen: iOS, OS X, watchOS en tvOS. De kans is aanwezig dat Apple tijdens de conferentie aankondigt dat er een naamsverandering gaat plaatsvinden van OS X naar MacOS. Op maandag 13 juni is er de traditionele keynote en daarna volgen kleinere sessies, gericht op technische onderwerpen.

Ticket WWDC 2016

Bekijk ook

Deze hints kun je aflezen uit de uitnodiging van WWDC 2016

Welke hints kunnen we aflezen uit de uitnodiging van WWDC 2016? We zien verwijzingen naar apps, Siri en grootse ideeën terug in de ietwat duistere aankondiging.

Dit jaar is er wel wat kritiek op het evenement. Niet zozeer vanwege de hoge ticketprijzen (die zijn al jarenlang $1.599) maar vanwege de verviervoudiging van hotelprijzen in San Francisco. Doorsnee hotels die normaal $100 per nacht kosten, zijn opeens duurder dan $400 in de week dat WWDC plaatsvindt. Daardoor is het evenement niet meer een gezellig jaarlijks evenement voor grote en kleine appontwikkelaars, maar is het alleen nog financieel haalbaar voor bedrijven die al met de App Store rijk zijn geworden.

Nu de geluksvogels weten dat ze een ticket mogen kopen, kunnen ze beginnen met het boeken van een vlucht en een hotelkamer.

Bekijk ook

WWDC 2016: alles over Apple's ontwikkelaarsconferentie in 2016

WWDC is Apple's jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie in juni. Welke aankondigingen heeft Apple tijdens WWDC 2016 gedaan? Dat lees je in deze round-up van dit belangrijke evenement voor ontwikkelaars, WWDC 2016!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 april 2016 om 8:43
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.