WWDC 2016 logo

Ticketloterij voor WWDC 2016 afgelopen, ontwikkelaars krijgen bericht

Apple heeft ontwikkelaars uitgekozen die naar WWDC 2016 mogen: de loterij voor tickets is daarmee gesloten.

De inschrijving voor de ticketloterij van WWDC 2016 liep gisteravond af. Apple heeft meteen doorgepakt en de ontwikkelaars geïnformeerd of ze een toegangskaartje mogen kopen. Via e-mail kregen de gelukkige ontwikkelaars bevestiging, om vervolgens voor $1.599 een kaartje te kunnen aanschaffen.

Dit jaar staat WWDC in het teken van vier belangrijke besturingssystemen: iOS, OS X, watchOS en tvOS. De kans is aanwezig dat Apple tijdens de conferentie aankondigt dat er een naamsverandering gaat plaatsvinden van OS X naar MacOS. Op maandag 13 juni is er de traditionele keynote en daarna volgen kleinere sessies, gericht op technische onderwerpen.

Ticket WWDC 2016

Dit jaar is er wel wat kritiek op het evenement. Niet zozeer vanwege de hoge ticketprijzen (die zijn al jarenlang $1.599) maar vanwege de verviervoudiging van hotelprijzen in San Francisco. Doorsnee hotels die normaal $100 per nacht kosten, zijn opeens duurder dan $400 in de week dat WWDC plaatsvindt. Daardoor is het evenement niet meer een gezellig jaarlijks evenement voor grote en kleine appontwikkelaars, maar is het alleen nog financieel haalbaar voor bedrijven die al met de App Store rijk zijn geworden.

Nu de geluksvogels weten dat ze een ticket mogen kopen, kunnen ze beginnen met het boeken van een vlucht en een hotelkamer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2016, 8:43
Categorie Apple
Onderwerpen wwdc, wwdc 2016

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.