Reacties voor: The Phone House biedt voorinschrijving iPhone 4S voor 25 euro

The Phone House is gestart met een nieuwe dienst, waarbij je je voor 25 euro op de wachtlijst laat zetten voor nieuwe telefoons zoals de iPhone 5. Je kunt dit eventueel omzetten naar een tegoedbon van 50 euro voor accessoires.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 54 reacties

  1. Dat is een goede reden voor mij om nooit bij The Phone House binnen te lopen :s !! Zoiets vind ik misbruik maken van de situatie -.-

  2. Dit vindt ik belachelijk, iedereen kiest natuurlijk zelf maar als het toestel uitkomt ga ik de dag zelf wel naar de winkel. Dan wacht ik maar een maand langer en spaar ik 25€ uit

  3. Dit noemen e in Nederland misbruik maken van de situatie. €25,- vangen en niet verrekenen met het aankoop bedrag. Zielig hoor.

  4. Onvoorstelbaar dat mensen 25 euro betalen om eventueel kans te maken om de eerste levering te bemachtigen.

    Maar goed, de een is wat materialistischer aangelegd dan de ander. Het is naar mijn mening altijd een droevig tafereel als ik weer die rijen voor een app store zie.

  5. Ben benieuwd hoeveel mensen zich hiertoe laten verleiden…..nieuwe melkkoe voor de telefoonboeren…
    Mij niet gezien, belachelijk dat ze niet die 25 euro later verrekenen met je aankoopbedrag.

  6. Bij Hi deden ze dit al een paar maanden geleden… maar dan gratis! 🙂

  7. Vraag me af hoeveel iphones the phonehouse zal krijgen in vergelijking met bv t-mobile

  8. Op Nu.nl staat ook zolang de voorraad strekt. Je betaalt een premium, maar er is dus een grote kans geen premium te ontvangen. Daarbij geven ze zichzelf ook een maand de tijd om te voldoen aan deze premium. Grappenmakers.

  9. zo zo meteen gratis reclame voor de phone house .
    maar zouden hun meer weten over de release ?

  10. En nu maar hopen dat de opvolger iphone5 gaat noemen.
    (misschien noemen ze hem iphoneX)
    Het product is nog niet officiel aangekondigd!!

  11. @rob: Ik zou het eigenlijk geen reclame noemen voor de Phone House, gezien de reacties hier.

    Ik wil zelf ook graag een iPhone 5, omdat mijn 3G wel een keer aan vervanging toe is. Maar ik wil het toestel los kopen, dus dit is voor mij geen optie. Daarbij vind ik het ook niet sjiek om voor deze “service” €25 te vragen.

    Levering binnen een maand vind ik niet premium. Dat je het toestel op de eerste dag thuisbezorgd krijgt, dat noem ik premium.

  12. Heb me al ingeschreven bij Vodafone. Kon vorige week al..

  13. Het leukste is nog dat ze helemaal niets garant kunnen stellen, want hoe kunnen zij weten hoeveel telefoons er voor de eerste batch binnenkomen. Stel 100 gebruikers betalen die “premium” kosten nu, en over 2 maanden komen ze binnen en het zijn er 80, dan wat???

  14. @BugBoy: Oke maar het staat in elke krant op zo n manier bedoel ik het.

  15. Waar halen ze het gore lef vandaan om de volgende iphone, “5” te noemen. De FCC heeft toch duidelijk door gekregen dat het gaat om de Apple BCG-E2430A. Laten we aub consequent zijn tot het moment dat Apple de introductie doet en het nieuwe kindje een naam geeft!

  16. Zo jammer ook, wie het eerst in de winkel staat is veel leuker. Weet dat nog met de release van de iPhone 3G, stonden er al mensen om 12 uur nachts voor de deur.

  17. Bij mij hetzelfde verhaal als bij Bugboy: mijn 3 is hevig aan vervanging toe maar ik zit nog in een abbonement gevangen bij T-mobile. Iemand een tip waar ik het best een simlockvrije koop tegen de tijd dat de iphone uitkomt?

  18. @Arnold: Ik heb net de klantenservice gebeld daar kon ik mij niet voor opgeven ?….

  19. Pffff, ik ga hem gewoon halen in london! Nederland en belgie zitten toch pas bij de tweede batch van landen waar ie uitkomt! Heb ik hem 2-3 maanden eerder dan die zogezegde “premiums” hier!

  20. Ik was vanmiddag bij TPH R’dam Lijnbaan en zij vertelden me dat de actie, in tegenstelling tot informatie op de website, geldt voor alle smartphones BEHALVE de iPhone. In een volgend filiaal heb ik me keurig kunnen inschrijven.

    Ik zie dat een hoop mensen de preorder niet begrijpen. De redenen?
    1. Mijn 3GS is nu 2 jaar en 3 maanden oud.
    2. Mijn contract liep af in juli.
    3. Ik ben tevreden met de kwaliteit van de 3GS en iOS.
    5. De features van iOS 5 zijn bekend.
    6. De iPhone 5 gaat draaien op iOS 5.
    7. Als ik nu geen order plaats is die iPhone 5/4GS/whatever straks weer uitverkocht en zal mijn 3GS alleen maar ouder worden.

    Het klopt dat er nog niets bekend is over de definitieve specificaties. De specificaties zullen allicht beter zijn dan die van de iPhone 4, en dat is voor mij voldoende om te weten.
    Ook krijg je het inschrijfgeld à €25.- weer terug in de vorm van een tegoedon voor accessoires van €50,-.

  21. Origineel geplaatst door menno
    Als ik weer die rijen voor een app store zie.

    Dan zie je ze toch echt vliegen 😛 want voor een app store kun je niet in de rij gaan staan. (flauw)

  22. Origineel geplaatst door Mees
    Iemand een tip waar ik het best een simlockvrije koop tegen de tijd dat de iphone uitkomt?

    Ik gok dat die gewoon in de online Apple store te koop zal zijn, net als dat nu met de iPhone 4 het geval is.

  23. Wat nu, als je maar tot 25,- aan accessoires kan bedenken? Wat moet je met meer dan een autolader en een dock? Ohwacht: je koopt ze gewoon dubbel, en zet ze op MP. De tweedehands accessoires markt zal opbloeien!

  24. Prima toch? Je betaald ook meer voor een business class vliegticket, zodat je het eerste het vliegtuig in mag en ook weer als eerste eruit. (Dat en natuurlijk ook wat andere redenen.) En voor een eerste klas treinkaartje, zodat je kan zitten in de spits (meestal).

    Hoeft niet, je kan ook tegen normaal tarief alles doen. Maar dan loop je de extraatjes wel mis.

    Als het toestel bevalt, ga ik voor een simlockvrije versie. Hopelijk makkelijk(er) aan te komen dan eentje met abonnement.

  25. KPN weet nog niet zeker of ze de Ihone 5 gaan verkopen.
    Staat op hun site, lekker is dat

  26. Er staat nergens bij the phone house dat het specifiek om de iPhone 5 gaat hoor !

    http://goo.gl/7si4N

  27. Origineel geplaatst door prcko
    Er staat nergens bij the phone house dat het specifiek om de iPhone 5 gaat hoor !http://goo.gl/7si4N

    Wel heel toevallig dat de vijfde persoon van links een appel met een hap eruit in zijn hand heeft dan. Soort van stille hint?

  28. Ik snap niet waarom mensen zich hier zo druk over maken. Als je niet geinteresseerd bent hoef je het simpel weg niet te doen. Zijn blijkbaar genoeg mensen die er 25 euro voor overhebben om niet een nacht in een rij te staan.

  29. Jammer deze reacties. Als je dit niet wilt, dan doe je het toch niet? Wacht je gewoon wat langer. 🙂

  30. Ik heb me ook ingeschreven, als T-Mobile eerder is haal ik ‘m gewoon daar, kost ‘t 25 Euro, ach jammer dan.

    Hopelijk komt er snel een aankoniging!

  31. Welke iPhone?

  32. Origineel geplaatst door Blogem
    … En voor een eerste klas treinkaartje, zodat je kan zitten in de spits (meestal)….

    Als ik niet kan zitten ga ik sowieso eerste klas met mijn 2de klas Ov.-jaarkaart, ik ga verdomme niet staan. Die treinen worden als maar korter en de beenruimte is tegenwoordig ver te zoeken. Laat die NS mensen eerst maar hun vieze zaakjes opknappen.

    On-topic: ik snap nu niet hoe het precies zit met die 50€ cadeaubon? Moet je dan nog 25 extra betalen of niet? Niet dat ik het ga gebruiken hoor, aangezien me toestel volgend jaar afloopt

  33. Erg kortzichtige gedachte van The Phone House. Genoeg reden voor mij om mijn nieuwe iPhone daar niet te kopen. Blijkbaar achten ze (eenmalig) financieel gewin belangrijker dan een goede klantrelatie. Doet me denken aan een verhaal van een Amerikaanse pomphouder ten tijde van de oliecrisis. Door de schaarste zag hij dollartekens en verhoogde zijn prijzen enorm. Toen de olieprijs daalde naar het normale niveau keerden alle klanten hem echter de rug toe en was hij binnen de kortste keren failliet.

  34. Thanx!!!!
    Had gebeld met The PhoneHouse en even nagevraagd of het ook voor de opvolger van de iPhone 4 geldt… YES!, ben naar de winkel gegaan en sta nu nr. 1 !!!!!!!!
    Kijk er naar uit! En als ie er is, accessoires nemen voor een bedrag van 50 euro. (wat je maar 25 euro gekost heeft, en als ze niks hebben neem ik een tegoedbon)
    Fantastisch toch!? Dankzij the phonehouse was ik ook 1 van de eerste met een iPhone 4 in NL.

  35. Damn wat een stelletje oplichters daar! En de apple fanboys betalen toch wel aangezien de iphone alleen uit oud hardware bestaat. zelfs nokia toestellen van 10 jaar tippen nog aan de iphones etc. Maar iphone is toch echt dope en android zeker de toekomst.

  36. @BugBoy: Telefoons zijn tegenwoordig altijd simlock vrij… Ivm de nieuwe wetgeving mogen providers alleen simlock zetten op prepaid

  37. en hoe kunnen mensen nu een telefoon pre-orderen terwijl ze nog geen verdere info hebben over het toestel? LOL

  38. @Ritchie007: Wat maakt het uit? Er komt toch iets nieuws uit? Dus als de iPhone (of andere smartphone) uitkomt, maak je een goede kans die in een maand te hebben.

  39. waarom begrijpt niemand het ? Die 25 euro word omgezet naar 50€ aan accesoires die je mag uit zoeken ? Dus 25euro voordeel zelfs ??

  40. Wauwww betalen om geld uit te geven,…., moet niet veel gekker worden..

  41. Net even langsgeweest. Je krijgt je geld niet terug bij annulering en hij zei dat de iPhone ook pas volgend jaar kan uitkomen. Mij niet gezien, ik wacht wel op een gewone aankondiging. Als de iPhone mij niet bevalt kan ik altijd nog een HTC/Samsung nemen.

  42. Ik kan me herinneren dat bij de iPad 2 release echt een week van tevoren door Apple bekend werd gemaakt dat er geen inschrijflijsten meer gehanteerd mochten worden. Gevolg, (bijna) alle inschrijflijsten werden niet meer gebruikt in het eerste weekend en kwamen pas bij de tweede levering in aanmerking (2 -3 weken later). Ik stond toen alsnog ni de rij terwijl ik twee stond op de lijst. Uiteindelijk maakte het niet uit, ik had er 1, maar ik ben erg benieuwd hoe dit voor de nieuwe iPhone opgaat.. wat apple nu van inschrijflijsten zegt.

    M.a.w. Wat is het beleid van Apple dit maal? Is dit risicovolle business van The Phonehouse?

    (N.B. bij de release van iPhone 4 werden de inschrijflijsten wel gehanteerd door t-mobile, maar dat was voor de iPad 2)

  43. Bij een iPad worden er over het algemeen geen abonnementen verkocht en daar draait het bij deze actie nou juist wel om. Ennuh, Apple bepaalt echt niet wat er in de winkel verkocht word hoor!

  44. @D.:
    volgens mij snap jij het zelf niet hoor? 25 word 50 euro voor troep die je voor een paar euro op internet vind. dus geen oplader voor 30 euro of een iphone 5 hoesje voor 24,95…. Fail.

  45. Origineel geplaatst door ritchie007
    @D.: volgens mij snap jij het zelf niet hoor? 25 word 50 euro voor troep die je voor een paar euro op internet vind. dus geen oplader voor 30 euro of een iphone 5 hoesje voor 24,95…. Fail.

    Daar moet je niet bij voorbaat al vanuit gaan. Als ze iets niet in de winkel hebben, bestellen ze alsnog hetgeen jij wel wil hebben is mijn ervaring.

  46. “En met de hartelijke service van The Phone House” :P..

  47. Ik wacht gewoon rustig af en ga gewoon de dag zelf naar de T-Mobile shop hier in de winkelstraat. Heb ik met al mijn iPhone’s gedaan en nooit naast de boot gegrepen.

    Wel hebben we meteen weer een nieuwe naam he voor de mensen die er intrappen.

    early adopters betalen —–> de early adopter tax!! 😉

  48. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Bij Hi deden ze dit al een paar maanden geleden… maar dan gratis!

    Net gebeld met HI maar daar wordt dit ontkend !!
    Heb jij daar een bevestiging van gehad???

  49. Met de iPhone 4 moest je bij t-mobile ook 50 euro betalen die werd verrekend maar ik heb mijn iPhone ook niet gehad daar.
    Heb hem uiteindelijk bij TPH gekocht maar kreeg ook geen geld terug bij t-mobile Breda.
    Das das is ook erg schandalig.
    Bij TPH maken ze van je 25€ tenminste 50€ van.

  50. Origineel geplaatst door Blogem
    Prima toch? Je betaald ook meer voor een business class vliegticket, zodat je het eerste het vliegtuig in mag en ook weer als eerste eruit. (Dat en natuurlijk ook wat andere redenen.) En voor een eerste klas treinkaartje, zodat je kan zitten in de spits (meestal).Hoeft niet, je kan ook tegen normaal tarief alles doen. Maar dan loop je de extraatjes wel mis.

    Helemaal mee eens. Je hebt de vrijheid om te doen wat je wil. Luxe kost geld. Een snellere levering kost geld. Laten we ophouden met zeuren.

  51. Ik vind het een strakke actie, als ik op deze manier de nieuwe iPhone kan bemachtigen en €50 aan accessoires mag uitzoeken is het super!

  52. Dat ze dit “service” durven te noemen, gewoon ordinair financieel gewin en profiteren van een hype die er straks gaat komen, wedden dat het een zooitje gaat worden met wachtlijsten etc 50% korting op een accesoire is een sigaar uit eigendoos als je bedenkt wat de inkoop prijzen van de meeste china junk is…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.