The Phone House biedt voorinschrijving iPhone 4S voor 25 euro

The Phone House is gestart met een nieuwe dienst, waarbij je je voor 25 euro op de wachtlijst laat zetten voor nieuwe telefoons zoals de iPhone 5. Je kunt dit eventueel omzetten naar een tegoedbon van 50 euro voor accessoires.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

the-phone-houseThe Phone House is begonnen met een nieuwe dienst, die interessant kan zijn voor kopers van de iPhone 4S. Voor 25 euro koop je het recht om als eerste een nieuwe smartphone in handen te krijgen. Je kunt daardoor alvast op een wachtlijst voor nieuwe smartphones komen te staan, bijvoorbeeld de iPhone 4S. Zodra de nieuwe smartphone beschikbaar is krijg je een sms’je met de datum waarop je je toestel kunt afhalen. De 25 euro ben je daarbij kwijt, maar eventueel kun je dit omzetten naar een tegoedbon van 50 euro voor accessoires.

Verder geldt als voorwaarde, dat je de telefoon in combinatie met een abonnement moet aanschaffen. Als er teveel mensen zich voor 25 euro op de wachtlijst laten zetten, is het alsnog mogelijk dat je buiten de boot valt. De smartphones worden in volgorde van de wachtlijst afgeleverd. Besluit je na verloop van tijd om geen gebruik te maken van je plek op de wachtlijst, dan krijg je je geld niet terug. Er is dus geen sprake van een aanbetaling.

Klanten krijgen de betaalde 25 euro retour als The Phone House de telefoon niet binnen één maand na de officiële Nederlandse lancering kan leveren. De betaalde voorinschrijving is een interessante nieuwe inkomstenbron voor winkels. Tot nu toe boden winkels vooral de mogelijkheid om (gratis) in te schrijven op een mailingdienst, waarbij het vooral ging om het verzamelen van zoveel mogelijk e-mailadressen van geïnteresseerde kopers. Daarom een tip: schrijf je alleen in bij gerenommeerde winkels die al langere tijd bestaan en niet bij de eerste de beste (Marktplaats-)handelaar die belooft je op een wachtlijst te zetten.

The Phone House begon afgelopen zaterdag al met de betaalde wachtlijsten, maar kondigde het vandaag officieel aan. Daarnaast zijn andere operators ook, al dan niet officieel, begonnen met het aanleggen van wachtlijsten of voorinschrijflijsten, zoals KPN Hi en KPN.

Meer info: The Phone House Nieuwste Smartphones

In dit artikel werd eerder gesproken over de iPhone 5, omdat toen nog niet bekend was hoe de iPhone 4S ging heten. Om verwarring te voorkomen hebben we de naam aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2012, 12:47
Categorie Providers
Onderwerp voorinschrijving

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.