Reacties voor: The Daily filmt iPad 2-lancering met een iPad 2

The Daily heeft de lancering van de iPad 2 op een iPad 2 gefilmd. In het filmpje krijgen we mensen te zien, die staan of zitten te wachten of toekijken hoe de gekte toeslaat bij anderen.
Lees het complete artikel → The Daily filmt iPad 2-lancering met een iPad 2
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Op een ipad 2 en dan toch met 360p uploaden? Dat kan beter lijkt me. Kwaliteit is niet om aan te zien vanwege de compressie.

    Verder wel grappig maar hoe komen ze dan aan de ipad 2 als ze niet de eerste in de rij waren?

  2. Ik vind de kwaliteit juist nog best wel redelijk voor zo’n kleine camera in de iPad 2.

  3. Ja kwaliteit valt me helemaal niet tegen eigenlijk!

  4. Ik heb andere filmpjes gezien die veel beter waren. Ook slechter hoor. (van de ipad 2 natuurlijk)

  5. Origineel geplaatst door Dustin Vogel
    Verder wel grappig maar hoe komen ze dan aan de ipad 2 als ze niet de eerste in de rij waren?

    Denk dat de daily zoiets wel geregeld krijgen. En het is eigenlijk maar een uurtje eerder ofzoiets

  6. Check die nerd met muts en T shirt allebei met Apple logo.

  7. Maaaaaaar is het nu uitverkocht?!!

  8. iPad 3 zal vast wel een betere camera krijgen met full HD filmen en een flits en zo.

  9. Ben zeer onder de indruk en vind de kwaliteit goed.
    Vreemd dat er nog mensen zijn die dit niet goed genoeg vinden.
    Zelf zal ik wel gauw tevreden zijn lijkt me.

  10. @Oxigel: @Oxigel:
    Ben momenteel in New England (Boston omgeving), maar geen iPad 2 te krijgen hier….hopen dat ze deze week nog komen……maar de Apple Store site geeft al 2 tot 3 weken levertijd, dus denk niet dat ze deze week weer in de winkel leggen. Hoewel ze wel zeggen dat ze iedere dag nieuwe krijgen……

  11. Omg ik ben een aardige apple adept. Maar om in zo’n lange rij te gaan staan dan moet je echt geschift zijn. Hebben deze mensen niet gehoord van online order?

  12. @Robin: er zijn gewoon nog een paar mensen die de iPad vergelijken met een professionele camera en een NASA super computer waar alles op en aan behoort te zitten. Het moment dat ze dat los laten en accepteren wat de iPad dan wel is dan gaat het voor hen ook een heel leuk apparaatje worden.

    Je kan er serieus goed mee filmen als je weet wat je doet. Het helpt ook wanneer je de juiste belichting en extra’s hebt die er bij komen kijken als je een film maakt. Maar is de iPad of iPhone daar ooit voor gemaakt? Nope. dat het toch kan getuigt al van de kwaliteit van de onderdelen en het gebruiksgemak dat men blijkbaar mist in hun eigen camera’s.

    Dat zelfde geld voor een heel hoop andere features die dat ding heeft. Zo gebrekkig als het is blijkt hij super populair. Men wil er vanalles mee. Zelfs dingen die hij niet standaard uit de doos of met hulp van de app store kan.
    Dat plus de gebruiksvriendelijkheid en het gelikte design is Apple. Daar brengen een heel hoop mensen graag hun salaris voor bij Steve jobs. Ze gaan er nog in de stromende regen en kou voor in de rij liggen ook.

    En geloof me er stonden ook nuchtere Hollanders tussen die er speciaal een reisje voor geboekt hadden om een ipad2 op te halen.
    Geweldig.

  13. Voor de mensen die denken dat ik de camera van de ipad 2 slecht vind… die hebben mijn opmerking niet zo goed begrepen. Het ging om de upload resolutie en de compressie. Dit ligt niet aan de ipad maar aan waar het filmpje staat en hoe deze waarschijnlijk geupload en/of bewerkt is.

    Ik zal blij zijn met de camera in de ipad.

  14. Ik stond daar afgelopen vrijdag! Wat een gekkenhuis! Maar het was de 2 uur durende wachtrij waard! Got the Ipad 2 16gb wifi (white)!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.