Zaarly webapp brengt vraag en aanbod bij elkaar

Zaarly is een nieuwe online dienst waarmee je taken kunt uitbesteden aan anderen. Je geeft op wat je wilt hebben en hoeveel je ervoor wil betalen. Anderen kunnen de opdracht aannemen en zo geld verdienen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

zaarlyZaarly is een dienst waarmee je activiteiten kunt uitbesteden, als je er zelf geen tijd voor hebt. Ben je te druk om zelf een nieuwe laptoptas, een iPhone-lader of lunch te kopen, dan kun je dat in Zaarly melden. De dienst is ook handig voor mensen die tot ‘s avonds laat in een vergadering vastzitten en daardoor geen tijd hebben om een cadeautje, verjaardagskaart of iets anders te kopen. Mensen met meer vrije tijd hebben de kans om wat geld bij te verdienen door de opdrachten uit te voeren. De focus ligt daarbij op de behoeften van degene die betaalt: je geeft aan wat je wilt hebben en hoeveel je ervoor over hebt.

Zaarly is geen losse app, maar wordt voorlopig aangeboden als mobiele website (gebaseerd op HTML5). Aanbieders kunnen bij Zaarly inloggen om te kijken welke opdrachten er zijn en wat ermee te verdienen valt. Ze bieden daarna op de opdrachten, waarna de vrager bepaalt welke aanbieder hij het klusje gunt. Beide partijen worden verbonden via een anoniem telefoonnummer (geleverd door Twilio). Om misbruik te voorkomen heeft Zaarly communitymanagers aangenomen om alle transacties nauwgezet te volgen. Bovendien gaan ze de dienst stapsgewijs uitrollen; omdat Zaarly op SXSW werd gelanceerd is Austin (Texas) gekozen als eerste stad waar je Zaarly kunt gebruiken. Gaandeweg zal het aantal steden worden uitgebreid.

Meer info: Zaarly.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2011, 23:36
Categorie Apps
Onderwerp vragen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.