Mike: studiokwaliteit microfoon voor iPhone en iPad

De Mike is een microfoon in studiokwaliteit voor de iPhone, iPad en andere iOS-apparaten. Je kunt er opnames in hoge kwaliteit mee maken.

mike microfoonMet de introductie van iMovie en Garageband ontstaat er meer vraag naar goede microfoons waarmee je videogeluid en zangstemmen kunt opnemen. Erg veel keuze is er nog niet, maar fabrikant Apogee is van plan om er eentje te maken. Ze hebben de Mike ontwikkeld, een compacte studiomicrofoon voor iPhone, iPod touch en iPad. De Mike is speciaal ontwikkeld om zangstemmen en akoestische instrumenten op te nemen. Je kunt er echter ook interviews, podcasts en voiceovers mee opnemen. Dankzij PureDigital-technologie zou de geluidskwaliteit subliem moeten zijn. De microfoon is 11,5 cm hoog, vergelijkbaar met de iPhone. Meerkleurige led-lampjes geven de status aan. Er zit een reversclip en een bureauhouder bij.

Je kunt de Mike ook combineren met JAM, een ander product dat Apogee op de markt brengt. Dit is een hulpstuk waarmee je je gitaar aan kunt aansluiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2011, 21:57
Categorie Accessoires
Onderwerp microfoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.