Tesla Wireless Charger

Reacties voor: De AirPower is er, maar niet van Apple

Tesla heeft een AirPower-achtige oplader aangekondigd, waarmee je drie apparaten tegelijk kunt laden. De prijs ligt zelf voor Apple-begrippen wat hoog: hij kost $300.
Lees het complete artikel → De AirPower is er, maar niet van Apple
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Persoonlijk laad ik nog steeds het liefst op via een kabel en stekker, (20watt). Het is en blijft de meest vriendelijke methode voor je batterij. Hoe draadloos is draadloos? In beide gevallen is er nog steeds een draad en stekker verbonden aan je toestel, of aan je toestel zelf of aan het platform van de oplader. Ooit eens een Belkin oplader gekocht die zowel de iPhone als de Watch tegelijkertijd kon opladen, na een jaar was die € 130,- weggegooid omdat de nieuwe iPhone niet meer kon worden opgeladen via deze Belkin lader. Door verandering van oplaad specificaties. Wellicht had ik pech maar ik sta dan zeker niet te springen om € 300,- uit te gaan proberen voor een Tesla oplader.

  2. Mja, we hebben er niks aan want ze verschepen niet naar de EU.

  3. Origineel geplaatst door hans
    Persoonlijk laad ik nog steeds het liefst op via een kabel en stekker, (20watt). Het is en blijft de meest vriendelijke methode voor je batterij. Hoe draadloos is draadloos?

    Persoonlijk laad ik enkel nog “draadloos” op. Heb een Qi powerbank (met opzet niet voor Magsafe gekozen zodat het ook werkt met niet-Apple spul), 2 Anker draadloze opladers en evenveel Magsafe laders.

    Aan de ene kant vind ik het gewoon enorm handig dat ik zowel mijn Airpods als iPhones kan opladen door ze gewoon op tafel te leggen (op de lader) ipv telkens kabeltje in/kabeltje uit, maar daarnaast heeft mijn 13 Pro Max “waterschade” (als je het toestel uitzet en weer aan laad ie 1x op, totdat je de kabel uittrekt en weer insteekt, dan is er “vocht gedetecteerd”, gekomen na een stevige regenbui in augustus, iPhone 11 zat in dezelfde broekzak en had niks).

    En gezien Apple niet enkel de lightning poort wil vervangen (en APRs het niet mogen) doe ik het nu dan maar 100% van de tijd draadloos.

  4. Ik laad altijd gewoon op met m’n 15W iPad-lader waarmee ik via USB>lighting kabeltje m’n iPhone 14 Pro Max oplaad. Ik doe hef al jaren zo. Zo’n draadloos ding ziet er wel leuk uit, maar inderdaad: een draad gaat er toch naar de oplaadmat. En opladen doe ik ‘s nachts als ik slaap. Pas met een oudere iPhone, als de batterij niet een hele dag meer meegaat, dan zou zo’n ‘draadloze’ lader makkelijker zijn.

  5. Apple had hem ook aangekondigd maar het bleek technisch niet haalbaar, itt Tesla hoef je je niet in te schrijven en geld te betalen. Dit produkt is vaporware en gaat niet uitkomen.. je bent je geld kwijt net als bij hun truck, ik zou het nooit doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.