iCulture winactie: afsluiting

Terugblik #10jaariCulture winactie: bedankt aan alle partners en deelnemers!

Na ruim een maand komt er een einde aan de jubileummaand en winactie. We maakten heel wat mensen blij met mooie prijzen, die inmiddels onderweg zijn naar de gelukkigen.

Het is zover: na ruim een maand is er een einde gekomen aan onze 10 jaar iCulture jubileummaand en weggeefactie. Inmiddels zijn alle prijswinnaars van alle winacties bekend en zijn we blij dat we kunnen terugkijken op een drukke, maar ook erg geslaagde maand. Bij deze willen we dan ook nogmaals al onze partners bedanken die prijzen beschikbaar hebben gesteld!

iCulture winactie: afsluiting

Einde van de winactie

Voor ons was het de eerste keer dat we een dergelijke winactie organiseerden en omdat we zelf een hekel hebben acties waarbij je verplicht bent om te liken en delen op Facebook, hebben we jullie meer keuze gegeven. Je kon bijvoorbeeld ook kans maken door een review te lezen of een of meer kennisvragen te beantwoorden. We hebben het jullie soms geprobeerd zo lastig mogelijk te maken door er af en toe een strikvraag tussendoor te gooien. Gelukkig zit het met jullie kennis in ieder geval wel goed, al zaten sommige mensen er soms wel héél erg naast. Lang leve instinkertjes!

iCulture winactie: sponsors

Deze partners stelden een prijs beschikbaar: Coolblue, Seagate/LaCie, Mujjo, Elgato, Logitech, Fitbit, Bose, Startselect.com, centralpoint.nl, Honeywell, Somfy en Xando. Bedankt allemaal! Zelf stelden we 2x de Apple AirPods en een Fitbit Charge 2 beschikbaar.

Veel Belgische deelnemers
We kregen inzendingen uit alle hoeken van het land, waaronder ook verrassend veel (fanatieke) Belgische deelnemers. Voor onszelf was de winactie een eerste test en we gaan zeker kijken of en hoe we er een vervolg aan kunnen geven.

Onze partners doen hun uiterste best om de prijzen zo snel mogelijk bij de prijswinnaars te krijgen, maar dat kan soms nog wel even duren. Sommige producten (zoals de Mujjo-handschoenen) waren bijvoorbeeld niet meer op voorraad in de opgegeven maat, dat komt goed! Alle namen van prijswinnaars zijn al doorgegeven aan onze partners en de pakketjes die we zelf moesten versturen zijn al op de post gegaan. Heb je nog niets ontvangen, heb dan nog even geduld!

Als laatste nog wat statistieken: er hebben meer dan 10.000 unieke gebruikers meegedaan aan de winactie. De deelnemer met de meeste inzendingen heeft maar liefst 251 acties afgerond (en ook een prijs gewonnen). We hebben zowel op Facebook als Twitter meer dan 1.000 nieuwe volgers mogen verwelkomen, waardoor we voor beide sociale netwerken een mooie mijlpaal hebben geslecht. De actie met de meeste unieke deelnemers was een van de eerste acties; de Philips Hue starterskit (4398 deelnemers). Het meest actief werd er meegedaan aan de winactie voor de Apple AirPods, met maar liefst 18.950 inzendingen door 2475 deelnemers. Kortom; het was een feestje!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2017, 19:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.