Tedee Go met app

Reacties voor: Dit is het eerste Europese deurslot met Matter én Thread

Geen eigen hub meer nodig
De Matter-standaard biedt ook ondersteuning voor deursloten. In Europa kwam het er tot nu toe niet van, maar nu heeft het Poolse merk Tedee het voor elkaar: de Tedee Go belooft "in de nabije toekomst" een software-update voor Matter uit te brengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik hoef nog niks met matter, al spijt dat ik mijn Eve spullen heb geupdate en overgezet op matter. Nu werken ze niet meer. Apple wijst naar Eve en Eve naar Apple😳

  2. Ik vind het maar spooky want zie ik nu goed dat er wel een sleutel in het contact moet zitten en daarover de elec. slot gaat? Dan kan je als dief toch het elec. slot forceren om zo de sleutel te pakken te krijgen?

  3. Leuk maar heb al tijden nuki werkt perfect in europa

  4. Origineel geplaatst door JeroenT
    Ik vind het maar spooky want zie ik nu goed dat er wel een sleutel in het contact moet zitten en daarover de elec. slot gaat? Dan kan je als dief toch het elec. slot forceren om zo de sleutel te pakken te krijgen?

    Waarom snappen zoveel mensen niet dat je dit aan de binnenkant van de deur bevestigt?

  5. @JeroenT: binnenkant deur slimpie

  6. Ik zou graag een homekit slot willen dat de cilinder kan vervangen. Beetje zoals het nieuwe slot van Aqara voor de Amerikaanse markt. Bied veel meer mogelijkheden, zoals een code wanneer je een ander familielid binnen wil laten.

  7. Niet onbelangrijk om te noemen: Op dit moment is de benodigde firmware update voor Matter/Thread support op de Tedee Go nog niet live. Dit betekent dat als je hem nu koopt, hij uitsluitend via Bluetooth/de app te bedienen is. Dit zou beter in het artikel vermeld moeten staan.

  8. @Ferdi: Had inderdaad wel duidelijker gemogen. Nav dit artikel de GO gekocht, omdat je simpelweg een aparte hub kan uitsparen. Artikel lijkt ook aangepast en iets minder stellig te zijn dan het origineel.

    Overigens slot vandaag binnengekregen, installatie simpel en het werkt echt top.
    Nu maar hopen dat matter/thread ondersteuning snel komen.

    Even zoeken op YouTube naar Nederlandse video over de GO en je vind een kortingscode van 20%

  9. @Marcel: idem, ook op basis van dit artikel de GO gekocht om dan te mogen vaststellen dat a) thread nog niet ondersteund is en b) er geen homekit support is. Zou beter verwoord mogen worden in de tekst.

  10. (Red.) Duidelijker aangegeven dat de update er nog niet is, maar wel op het punt staat eraan te komen. Excuses voor de verwarring.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.