TalkShoe lanceert iPhone-vriendelijke website

De internetbeldienst TalkShoe heeft de website aangepast voor de iPhone. Met TalkShoe kun je groepsgesprekken voeren met andere mensen? Echt iets voor verveelde tieners en eenzame 80-plussers? Nee, er doen juist veel technisch georiënteerde websites aan mee.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Talkshoe aangepast voor de iPhoneElke dag is er wel een nieuwe website met de feestelijke aankondiging komt: ze hebben de website geoptimaliseerd voor de iPhone. iPhone-optimalisatie is wat ISO9001-certificatie in de vorige eeuw was: als iedereen het doet, is het niet meer onderscheidend. Gisteren was het Linkedin, vandaag is het TalkShoe, alweer een dienst voor sociaal ingestelde mensen. Bij TalkShoe gaat het echter niet om zakelijk netwerken, maar om gezellig met een groep mensen kletsen. TUAW gebruikt TalkShoe bijvoorbeeld voor de live podcasts die ze organiseren en waarbij je kunt inbellen om mee te praten.

Dat de gesprekken bij Talkshoe niet op een chaos uitlopen is eigenlijk een wonder: iedereen kan meedoen en je hoeft bij gesprekken ‘voor alle leeftijden’ niet eens in te loggen. Wil je meepraten, dan zul je wel een 5-cijferige ID-code en een pincode moeten intoetsen. De iPhone-interface van TalkShow geeft een lijstje van de huidige, komende en persoonlijke gesprekken. Dat de dienst aan een behoefte voldoet blijkt wel uit de cijfers: vorig jaar voerden de bezoekers 47.000 gesprekken waaraan 259.000 mensen meededen en er waren 7,5 miljoen downloads. Tot nu toe moest je een webapplicatie downloaden om mee te kunnen doen aan een gesprek vanaf je mobiele telefoon of via Skype. Nu is een iPhone voldoende.

Meer info: TalkShoe
Op de iPhone: iphone.talkshoe.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:37
Categorie Apps
Onderwerpen bellen, Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.