MobileChat krijgt update: liggend chatten

MobileChat 2.1 heeft ondersteuning gekregen voor landschapsformaat, met als voordeel dat je op een breder toetsenbord kunt typen. Maar de ondersteuning voor Google Talk is er tijdelijk uitgehaald.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MobileChat 2.1 met landschapsformaatDe instant messaging-applicatie MobileChat heeft een update gekregen naar versie 2.1. Nieuw is de mogelijkheid om liggend te chatten, dat wil zeggen: in landschapsformaat. Dat heeft als voordeel dat het toetsenbord iets breder wordt waardoor je makkelijker kunt typen. Ook werkt de functie ‘New IM’ eindelijk en heeft de Send-button een andere plaats op het toetsenbord gekregen: die staat nu op de plek van de Enter-knop.

MobileChat is geschikt voor firmware 1.1.3 en toont meer notificaties: als je inlogt wordt je van de voortgang op de hoogte gehouden en als de verbinding wegvalt krijg je ook een waarschuwing. Tegelijk is er ook een stap terug gemaakt: de ondersteuning voor Google Talk is verdwenen, maar dat is van tijdelijke aard. Waar ook nog aan gewerkt wordt, is het beschikbaar stellen van MobileChat via Installer. Tot dan toe zul je de applicatie via een zipbestand moeten installeren.

Meer info: twenty08
Downloaden: MobileChat 2.1 (ZIP)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chatten, firmware, instant, messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.