Reacties voor: Taiwanese site claimt foto’s iPhone 4GS

De Taiwanese site Apple.pro heeft foto's gepubliceerd van een apparaat dat moet doorgaan als een prototype van de iPhone 4GS. Het uiterlijk en de firmware-versie wijzen echter meer op een vroeg prototype van de iPhone 4.
Lees het complete artikel → Taiwanese site claimt foto’s iPhone 4GS

Reacties: 19 reacties

  1. Based on serial number and iOS version, it seems this is most likely an earlier iPhone 4 prototype.

  2. Met dergelijke iconen (3 op een rij: hoe verzin je het!) en grote vinken en kruisjes, denk ik maar aan 1 ding: Paint + Komkommertijd

  3. Loll!! Devinhoud van dit nieuwsbericht heeft dus geen enkele waarde. Waarom plaatsen jullie het dan als je in het nieuwsbericht zelf al schrijft dat het onzin in?

  4. Volgens mij zitten ze zich echt in de rondte te lachen in Cupertino. Nieuwe strategie, in plaats van een prototype van de nieuwe iPhone te laten slingeren, laten we gewoon op verschillende plekken oude prototypes van de iPhone 4 opduiken.
    Iedereen heeft het over de nieuwe iPhone en niemand heeft nog enig idee behalve een A5 processor en 8MP camera wat het precies gaat worden.
    Ik zeg laten we gewoon zwijgen en mooie mock-ups posten in de hoop dat de nieuwe iPhone er iets van weg heeft.
    Verder waarom zou Apple niet gewoon zoals afgelopen jaren de oude iPhone naast de nieuwe houden? Ik verbaas me er soms nog over hoe prima ik de 3GS vind werken die ik nu heb. Hij is net snel genoeg om me er niet aan te ergeren en alles werkt er prima op. Elke keer met de software updates heb ik nog steeds niet het idee dat ik enorm achter loop als ik kijk naar de android telefoons. Ik bedoel ik draai nu bijna twee jaar offline navigatie op de iPhone en die is eigenlijk nog niet (lees de grote namen ontbreken) beschikbaar op Android.
    Ze weten in ieder geval de nieuwe iPhone weer redelijk goed verborgen te houden in Cupertino dat is zeker.

  5. Origineel geplaatst door Jan
    Loll!! Devinhoud van dit nieuwsbericht heeft dus geen enkele waarde. Waarom plaatsen jullie het dan als je in het nieuwsbericht zelf al schrijft dat het onzin in?

    Omdat dit iphoneclub is..en dit gaat over iphone’s..vaak leuk, soms geruchten (wat ook leuk kan zijn), maar ook dit soort berichten.
    Snap niet waarom mensen aldoor de behoefte hebben om te zeggen wat hier wel en niet zou moeten staan..wordt daar een beetje moe van.
    Begin een eigen blog zou ik zeggen..

  6. word de iPhone 4GS een low-budget telefoon, of is dat gewoon een gerucht?

  7. Ik ben het met de vorige schrijvers eens. En voeg toe: sla dit soort geruchten over. En helemaal als die geruchten uit Azië komen, waar elke straatventer de nieuwste iPhone voor 50 dollar aanbiedt. Dus ook voor de iPhone 5GS, 6G4, 7G4S, 7G5, 7G5X, en zo verder… Ik wil er pas over lezen als zo’n kreng in de schappen ligt.

  8. 7g4s heb ik laatst ook gezien erg mooi en strak design en performed enorm op het nieuwe ios7

  9. @Daejji: @Theo: Zucht, ik word hier een beetje moe van…
    Dit is een reactiegedeelte waar de community van iphoneclub reageert op nieuws omtrent de iphone en andere apple producten. Hierbij antwoorden mensen over wat zij van de artikelen vinden, teneinde de redacteuren wat inzicht te geven in de wens van zijn leesgezelschap.
    Lees de reacties niet of lees het nieuws pas zodra ‘de volgende iPhone’ (best een goede naam, al zeg ik ‘t zelf, voor een apparaat dat nog niet uit is en waar we dus geen definitieve mnaam voor hebben) in de winkels ligt..

    /sarcasme

  10. Haha dat is dezelfde software van dat prottype van de eerste iphone

  11. @Theo: lees je het artikel toch niet? In de titel staat duidelijk ‘iPhone 4GS’, dus dan sla je lekker dat artikel over (evenals artikelen met in de titel ‘iPhone 5’ of ‘de volgende iPhone’). Zo moeilijk is het niet.

    Er zijn zat lezers die dit soort geruchten wel leuk vinden.

  12. @DennisU: waarom heb je het tegen mij?? Ik zeg juist dat dit soort dingen hier gerust mogen staan..vind het juist leuk om te lezen.
    Ik zeg toch juist dat mensen niet steeds moeten zeiken wat hier wel of niet zou moeten staan.
    Lees wat je wil lezen of lees het niet..simpel.

  13. Origineel geplaatst door Jan
    Loll!! Devinhoud van dit nieuwsbericht heeft dus geen enkele waarde. Waarom plaatsen jullie het dan als je in het nieuwsbericht zelf al schrijft dat het onzin in?

    Ben het met je eens dat het een beetje droog is om achteraf te vertellen. Als in een update werd verteld dat het een fake is zou ik het nog als gerucht begrijpen, dit is meer iets voor Mythbusters. Desondanks kan het als roddel nog altijd interessant dienen.

    Persoonlijk begin ik die domme Aziaten die een G toevoegen aan de telefoon spuugzat te worden, deels door die koeien denken noobs dat de iPhone 4 de iPhone 4G heet. Ze houden de menigte net zo dom als zichzelf. “Maar het staat toch op die website voor accessoires? En op die website over de iPhone 4GS/5G!” Als iemand de volgende iPhones een 4GS of 5G noemt, dan weet je al 100% zeker dat het onzin is, want geen professionele (grote website beheerder ;)) Apple-kenner zou zich OOIT zo’n domme fout permitteren.

    4GS. Plain stupid.

  14. @Rimmert: Navigon en Sygic geen grote navigatiemerken?

    Ben begin januari zelf overgestapt van een iPhone 3Gs naar een HTC Desire en snelheid was overduidelijk te merken. Dat was al een telefoon die al 9 maanden op de markt was. Sinds midden mei overgestapt naar de Samsung Galaxy S2. De iPhone 3Gs is écht behoorlijk traag als je dat gaat vergelijken met een HTC Desire laat staan toptelefoon van het moment: Samsung Galaxy S2.

  15. @BillSplate:
    Ik zie dat eindelijk Navigon een android app heeft sinds drie weken (had ik ff gemist). Maar heeft even op zich moeten wachten in ieder geval. Eindelijk in ieder geval en oplossing voor Android gebruikers die fatsoenlijk willen navigeren in het buitenland.
    Qua snelheid vond ik de Desire toen ik h’m van een vriend ff in handen had niet super veel sneller. Maar als je het in perspectief zet tegen driekwart jaar later dat de telefoon is gereleased (Desire kwam begin april 2010 uit volgens mij) vind ik de 3GS nog niet super slecht presteren. Als ik alleen naar performance zou moeten kijken dan wint de Android het vast en zeker. Maar ik vind de tijd die ik nu moet wachten op de laden op de iPhone niet hinderlijk.(in tegenstelling tot de oude WM devices en de eerste android telefoons zoals de HTC Hero) En het zal vast een een grote stap voorwaarts zijn naar een Samsung S2 dat geloof ik graag. Het zou zomaar kunnen dat Samsung/HTC voorlopig de snelste blijven. Maar helaas ook de snelste in het opheffen van ondersteuning. Dat vind ik wel jammer.

  16. @BillSplate:

    top budget telefoon inderdaad, en omdat er steeds meer mensen een budget telefoon wilt gaat Apple nu een 350$ kostende iphone uitbrengen ( geruchten blijven geruchten)

  17. voor de mensen onder ons:
    dit is geen nieuwe software maar gewoon testsoftware voor prototypes om
    de checken of alles het doet

  18. @Mahmut – Precies en daarom ziet het er anders uit dan mensen gewend zijn. Dus geen photoshop-activiteit om dingen ‘raar’ te maken 🙂

  19. toppie. en het foto’tje van de website is ook zo lekker duidelijk en groot. zal inderdaad wel komkommer geklets zijn. lijkt me ook wel vreemd dat apple van de 4-op-een-rij indeling van de homescreens zou afstappen. onzin…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.