Reacties voor: T-Mobile stelt 4G-netwerk dit jaar beschikbaar in 26 steden

T-Mobile zal voor het einde van 2014 zijn 4G-netwerk aanbieden in 26 steden in Nederland, plus een aantal tussenliggende gebieden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 42 reacties

  1. Hoera! We staan erbij!

  2. Ik snap dat T-Mobile meer tijd nodig heeft en meer palen moet plaatsen/aanpassen omdat zij een kortere frequentie hebben dan KPN en Vodaphone maar dit duurt wel erg lang in vergelijking tot de concurrent!

  3. Tmo kan wat mij betreft de boom in met hun k*t netwerk. 3g bereik buiten de randstad is al lastig. Laat staan 4g. Dit weekend in drenthe geweest. 1 streepje gprs! Ja in assen was het prima maar zodra je buiten een stedelijk gebied komt is het klaar. Tot november moet ik nog naar daarna meteen weg.

  4. En zo loopt t-mobile toch al geruime tijd achter de feiten aan. KPN -> dekkend, Vodafone -> september 2014 dekkend. T-mobile ?? Q3 2015 ?

    Hier in het zuiden is de kwaliteit van t-mobile achteruit gehold, ze geven het ondertussen zelf toe en bieden compensatie (-20%) aan of einde contract zonder afkoop.

  5. Origineel geplaatst door icultureuser1000
    …omdat zij een kortere frequentie hebben dan KPN en Vodaphone maar dit duurt wel erg lang in vergelijking tot de concurrent!

    T-Mobile gebruikt juist een hogere frequentie (met een kortere golflengte) dan bv. KPN.

  6. Hier in Waalwijk en omstreken al een maand T-Mobile 4G goed beschikbaar

  7. Ooje. T-Mobile doet weer een stap in de ‘goede richting’. Ik heb sinds een week zelfs 4G van Vodafone in het centrum van ons dorp. Dat is pas vroeg, en voor een dorp al helemaal!

  8. Waarom zorgt T-mobile niet eerst dat 3G goed dekkend is. Hier kan je niet een interneten op de iPhone omdat je alleen GPRS verbinding krijgt bij T-Mobile. Wel raar als je niet voor elkaar kan krijgen dat heel Nederland een goede 3G of EDGE verbinding kan geven, Toch de gebieden waar wel goede 3G zijn even 4G toezeggen. En ons hier maar weer eens vergeten.

  9. Heb spijt dat ik een T-Mobile abonnement heb genomen. In de randstad perfecte verbinding, maar hier in Twente erg slecht. Ik heb erg vaak alleen maar een GPRS verbinding. Doe daar eerst wat aan T-Mobile!

  10. T mobile zal altijd achter de feiten gaan aanlopen in Nederland. Het is en blijft het slechtste netwerk hebben! Mensen blijf uit de buurt van T mobile. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  11. volgens de site van t- mobile zouden we 4G dekking al moeten hebben in het deel van Den Haag waar ik woon maar je mag blij zijn als je 3G hebt veel beloven weinigwaarmaken

  12. In december zeg ik doei T-Mobile. Wat is dat waardeloos in het zuiden van het land. En wanneer 4G in Zeeland? Pas eind 2015 zeker! Dure rommel is het aan het worden helaas.

  13. @thijs: ik heb hetzelfde ervaren, maar dan in Limburg tijdens mijn vakantie. In mijn woonplaats zijn ze nu bezig met de upgrade naar 4G, maar heb al besloten om na 6 jaar toch bij ze weg te gaan.

  14. @Ortwin van Vessem: Ik woon zelf in limburg dus ik kan me er alles bij voorstellen helaas

  15. Ik gebruik al paar weekjes 4G das raar (amersfoort).

  16. T-mobile roept al jaren dat ze een beter dekkend netwerk gaan krijgen, maar het blijft helaas telkens weer bij woorden. Onbegrijpelijk dat deze firma denkt met woorden klanten te kunnen vasthouden.

  17. Zal mij benieuwen.Ze kunnen nog nie eens een fatsoenlijke 3g netwerk aanleggen

  18. Het laatste zin zegt al genoeg ‘Eind 2015 hoopt T-Mobile 90 procent van Nederland te dekken, maar de provider wil nog geen volledig landelijke dekking beloven.’

    Ik hoop ook zoveel.

  19. Misschien moet t-mobile eerst de 3G dekking overal in Nederland goed dekkend maken! Zou toch anno 2014 toch wel moeten kunnen lijkt me

  20. Ik woon in het Achterhoek.. heb ik kans op 4G, aangezien Enschede 30km van me af ligt ?! En Arhnem +/- 50km..

  21. Arnhem staat in de lijst, en Groningen ook. Maar Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Meppel, Assen, Hoogeveen e.d. niet. Toch liggen die tussen Arnhem en Groningen in.

    Nee, ik geloof T-mobile inmiddels niet meer. Helemaal niet meer sinds ik recentelijk via hun Twitter webcare om info vroeg, en ze me daar gewoon zitten voor te liegen.

  22. Ik heb zelf ook niet zoveel vertrouwen meer in T-Mobile. Ben er nog wel klant, meer omdat ik best redelijk bereik heb en het altijd goed gaat. Maar echt vertrouwen heb ik niet in ze!!

    Op hun website staat dat wij in 2e helft 2014 4G kunnen verwachten. Heb dit ook nog gevraagd aan T-Mobile en beide hebben me aangegeven dat ik net in een strook zit waar ze masten plaatsen. Zie ik nu aan de lijst hier boven, we staan er niet tussen. En opeens zegt T-Mobile dat ze hun informatie hebben aangepast en dat de lijst hier boven nu de juiste is.

    Wat moet ik hier nu nog van geloven dan?!

  23. In Tilburg heeft T-Mobile sinds een kleine week 4G beschikbaar gesteld. Althans in het grootste deel van de stad. Eindelijk. Vodafone was al langer beschikbaar.

  24. Origineel geplaatst door Timosha
    T-Mobile gebruikt juist een hogere frequentie (met een kortere golflengte) dan bv. KPN.

    Kortere golflengte dus meer masten nodig… Dus duurt het langer (en zijn de kosten hoger)

  25. Origineel geplaatst door icultureuser1000
    Kortere golflengte dus meer masten nodig… Dus duurt het langer (en zijn de kosten hoger)

    Niet per definitie. De 1.8 GHz band wordt al heel lang gebruikt voor GSM telefonie. De bestaande antenne arrays kunnen zonder meer gebruikt worden. Voor een antenne maakt het niets uit welk signaal het moet uitzenden en ontvangen zolang de antenne maar in resonantie is.

  26. Vodafone heeft al heel veel dekking zelfs in de Achterhoek en twenthe ben chauffeur en bijna altijd 4g zelfs in de kleinste dorpjes maar je moet wel een iphone 5s hebben die kan die frequentie pakken overige modellen nog niet Google maar effe gr

  27. Enige reden dat ik klant ben bij Tmobile is om mijn onbeperkt internet I-150. Toch maandelijks 10GB verbruik.

    Qua service lopen ze zeker achter op de rest. Ben weleens benieuwd of iemand van Tmobile hier mee leest.

  28. Trotse 4G gebruiker van T-Mobile in Alphen a/d Rijn. Mensen hierboven hebben altijd wat te klagen.

  29. Origineel geplaatst door Ortwin van Vessem
    @thijs: ik heb hetzelfde ervaren, maar dan in Limburg tijdens mijn vakantie. In mijn woonplaats zijn ze nu bezig met de upgrade naar 4G, maar heb al besloten om na 6 jaar toch bij ze weg te gaan.

    Bezig?
    Op m’n dak zijn ze allang klaar met 4G 😉

    Bij Rene had ik nog zelfs 4G, bij jullie weet ik niet of de mast dat haalt.

    Overigens staat onze stad er niet tussen….

  30. Ik mis Sittard want daar zit ik op school

  31. Origineel geplaatst door Andy
    Trotse 4G gebruiker van T-Mobile in Alphen a/d Rijn. Mensen hierboven hebben altijd wat te klagen.

    Misschien moet je eens wat verder kijken dan je neus lang is. Kort door de bocht reactie.

  32. Een kleine drie weken geleden een brief ontvangen dat ik binnen twee weken 4G zou hebben in Tilburg.
    Wat schetst mijn verbazing?
    Na 1 week begon 4G langzaam binnen te druppelen en zit nu constant op 4G!!

    Hoera voor T-mobile :))

    Thanks voor het snelle werken hoor!

  33. Valt me toch tegen hoe traag ze 4G uitrollen. Maar dat is voor mij niet echt een reden om op te stappen…
    Het nog altijd belabberde bereik voor telefonie in Nederland evenals 3G bereik is dat echter wel!

  34. Ben er over een maand gelukkig vanaf. M’n abbo bij T-mobile is al opgezegd. Wij hebben al jaren teveel betaalt aan die provider. 3G bleek veelal al te moeilijk…

  35. Al drie maanden 4G in Maassluis, den haag en Rotterdam met t-mobile. Snel en niets mis mee.

  36. Het Noorden komt er weer karig van af zeg

  37. 3G, databundels, belminuten… over een tijdje bestaat dat allemaal niet meer. In de jaren die gaan komen, hebben we allemaal high speed onbeperkt internet en lachen we hierom. Let maar op!

  38. Origineel geplaatst door Timosha

    Origineel geplaatst door icultureuser1000
    …omdat zij een kortere frequentie hebben dan KPN en Vodaphone maar dit duurt wel erg lang in vergelijking tot de concurrent!

    T-Mobile gebruikt juist een hogere frequentie (met een kortere golflengte) dan bv. KPN.

    Jullie hebben beide gelijk 🙂

  39. Ik heb het ook wel gehad met Tmobile.
    Blijft provider met slechte dekking. En met hun 4G verhaal lopen ze weer eens achter de concurrentie aan. Mijn stad staat niet bij de lijst; wordt dus nog lang wachten. In november loopt mijn abo af; dan zeg ik op.

  40. Hier in de achterhoek drama ontvangst. 3 bolletjes gprs als je geluk hebt. Gezin heeft 3 t mobile abonnementen. Worden alle 3 beeindigd. Ergste is dat tmobile slechte ontvangst ontkend. In zutphen is via facebook actie tegen tmobile gestart. Noot: beste t mobile zorg dat je abonnees 3G kunt bieden. Ga dan pas verder met 4 G. Nu lopen vele abonnees bedrogen weg

  41. Gemekker over T-Mobile ben al bij ze van toe ze Ben waren en vind het een prima club. Heb hier sinds vandaag trouwen constant 4G in Breda. 68Mb / sec down, 18 up.

    Ben er blij mee.

  42. Ik zie het nog gebeuren dat Vodaphone nog eerder 4G 1800Mhz (voor iPhone 5) volledige dekking in Nederland heeft dan T-Mobile 4G dekking zou hebben in heel Nederland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.