Linkmount

Linkmount: snel je iPhone ophangen met een magneet

De Linkmount is een compacte houder voor de iPhone die een magneet gebruikt. Hiermee hang je de iPhone snel aan bijvoorbeeld de muur.

LinkmountDe Linkmount is misschien wel één van de meest compacte iPhone-houders die we tot nu toe hebben gezien. Je plakt enkel een speciale magneethouder achterop je iPhone, waarna je hem bevestigt aan één van de bijbehorende magneetjes die je door het huis verspreidt. Zo hang je de iPhone snel aan de muur, een keukenkastje of je koelkast.

De magneet in de Linkmount zou stevig genoeg zijn om je iPone op nagenoeg iedere plek te laten hangen. Je plakt de houder met een stevig stuk 3M-tape op je iPhone, waarna je hetzelfde doet met één van de wandhouders op je muur of objecten. De magneet zou de iPhone niet beschadigen, maar kan uiteraard wel effect hebben op andere apparatuur. Hang de iPhone dus niet op bijvoorbeeld een computerkast.

Op de iPhone-houder zit niet alleen een magneet: een statiefhouder zorgt ervoor dat je de iPhone op een statief kunt schroeven, zonder dat je hiervoor nóg een accessoire nodig hebt. Hiermee is de Linkmount een concurrent voor bijvoorbeeld de Glif.

Hoe handig de Linkmount ook lijkt, de iPhone-houder kampt met één fundamenteel nadeel: het is nogal een dik stuk metaal op de achterkant van je iPhone. Hierdoor kan de iPhone niet langer plat op een tafel liggen, tenzij je het scherm naar onderen legt.

Je bestelt de Linkmount door op Kickstarter 20 dollar te doneren, plus 5 dollar een verzendkosten. Je krijgt dat één linkmount voor je iPhone of een andere smartphone, plus drie bevestigingspunten om door je huis heen te verspreiden. Daarnaast krijg je een polsbandje dat je aan de Linkmount kunt hangen. Net als bij andere Kickstarter-projecten geldt: het geldt wordt pas afgeschreven als het project succesvol wordt afgerond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 12:35
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.