Nederlandse Apple Stores laten je oude iPhones inleveren voor korting

Vanaf vandaag kun je een oude iPhone inleveren in de Apple Store via de Recyclingservice, om korting te ontvangen op een nieuw model.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple is vandaag van start gegaan met de recyclingservice voor oude iPhones en iPads in Nederland. Dit blijkt uit informatie uit de Apple Store-app. Door je oude iPhone in te leveren bij de aanschaf van een nieuw model, biedt Apple tot 180 euro korting. Deze recyclingservice werd eerder al geïntroduceerd in landen zoals de Verenigde Staten, maar is nu ook in Nederland beschikbaar.

Recyclingservice iPhoneEr is al langer een inruilprogramma voor oude iPhones, waarbij Apple geld geeft voor oude modellen. Hierbij moet je echter eerst je iPhone insturen en afwachten tot Apple het geld naar je overmaakt. De nieuwe recyclingservice in de Apple Store is makkelijker. Apple bepaalt ter plekke wat je voor je oude iPhone kunt krijgen, waarna dat bedrag als korting op je nieuwe iPhone wordt verrekend.

De prijzen lijken ietwat af te wijken van wat Apple online teruggeeft voor een iPhone. Lever je bij Apple een iPhone 5 met 64GB opslag in perfecte staat in, dan kan dat je online 260 euro opleveren. In de Apple Store-app zegt Apple hooguit 180 euro te bieden in de winkel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 18:51
Categorie Apple
Onderwerp recycling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.