Reacties voor: T-Mobile laat abonnees extra data kopen met MB-aanvullers

T-Mobile gaat abonnees extra databundels laten aanschaffen voor een vast bedrag met MB-aanvullers. Dit heeft de provider bekendgemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Je kunt kopen wat je kopen wilt fatsoenlijk bereik zal je toch niet hebben met t mobile.

  2. @Zaandammer: Nooit problemen mee, alleen in de echte uithoeken van Nederland waar ik zelden kom.

  3. Nou, ik woon in een redelijk grote stad maar in onze wijk laat KPN het juist erg afweten. T-Mobile juist geen problemen mee.

  4. Hier in het oosten ook geen problemen met t-mobile. Hier juist vodafone waardeloos

  5. T-mobile rond Zwolle is shit. Gewoon gprs voor het volle bedrag. Ik ga binnenkort over naar simyo 4g!

  6. Weet niet wat T-mobile aan het doen is maar hun bereik is sterk verslechterd. Ben 2 jaar geleden van Vodafone naar T-mobile gegaan, bereik was sterk verbeterd. Afgelopen maanden heb ik steeds erg slecht bereik, zelfs in wat grotere plaatsen..

  7. Ik moet zeggen dat in de gebieden waar ik 4G heb met T-Mobile (en dat is gelukkig ook mijn woonplaats) ik echt een gigantisch goed en snel bereik heb.

    Hun 3G netwerk was inderdaad altijd een beetje aan de matige kant, maar met het nieuwe 4G netwerk kunnen ze eindelijk weer mee doen met de top.

  8. Goed nieuws dit!

  9. @Referix: Beweeg je dan niet. Blijf zitten waar je zit want verder is het nog bagger met 4g van t-mobile. Ze kunnen echt nog niet meedoen. 🙁

  10. @frank:Oeh dat betekent dat ze 4G upgrades aan het uitvoeren zijn.

  11. Wat is hier goed nieuws aan? Als ik over mijn bundel ben dan sms ik : reset snelheid naar 1303 en hoppa ik heb weer 1,5gb voor 5 euro…
    Het enige waar ik me eigen aan erger is dat de MB’s die je dan krijg maar tot je nieuwe bundel geldig is…
    Ik ben altijd rond de 4e of 5e van de maand door mijn bundel heen… En reset hem dan voor 5 euro, en de 10e van de maand heb ik weer me nieuwe bundel en vervalt dus de 1,5gb die ik gereset heb.
    Buiten dat maak me die 5 euro niet uit, afgeknepen internet 64kbs ken je niks mee.

  12. Al bijna vijftien jaar klant van T-Mobile (voorheen ‘Ben’), zowel zakelijk als particulier. Altijd enthousiast geweest, maar het bereik is inderdaad verslechterd. En vooral binnen [muren] dramatisch. Ik heb een hekel aan KPN, dus waarschijnlijk wordt het bij mijn volgende abonnementen Vodafone.

    Overigens: tot nu toe kostte een bundel resetten gewoon vijf euro, bij mijn abonnement (1 gb/m) is dat nu dus duurder geworden. Het lijkt dus alsof ze een verbetering doorvoeren, maar feitelijk wordt het duurder.

  13. dit bestaat toch al? ik kan als mijn mb’s op zijn voor 5 euro mijn mb’s ‘resetten’ voor nog eens 5gb

  14. Heel raar dit, tot een paar weken geleden kon ik gewoon voor € 5,08 mijn bundel resetten zodat ik er weer 1250mb bij kreeg…. Die functie was twee weken geleden ineens verdwenen uit de T-mobile app

  15. tmobile bereik is bij mij gewoon goed, alleen heb ik aan de 5GB niet genoeg. Top dat ze met een middenweg komen ipv upgraden naar 10GB

  16. Beter, mijn hele databundel is nu door de war geschopt…

  17. Dikke oplichterij ik kan gewoon bij t mobile 1.5gb erbij krijgen voor 5 euro als ik reset snelheid sms. En nu zou ik voor 5 euro 500mb moeten krijgen? Tmobile gaat echt snel achteruit

  18. Ik zit momenteel 2 mnd in Hongarije waar ik geen wifi heb thuis, dus prepaid kaartje gekocht.

    Voor 10.000 HUF (30 euro ) heb ik 10GB bij T-mobile voor een maand.
    Kan opwaarderen bij de pinautomaat als het op is.
    Vodafone heb ik geen bereik en geen passende bundel.

    Toch andere prijzen hier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.