T-Mobile laat abonnees extra data kopen met MB-aanvullers

T-Mobile gaat abonnees extra databundels laten aanschaffen voor een vast bedrag met MB-aanvullers. Dit heeft de provider bekendgemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

t-mobileT-Mobile laat abonnees binnenkort voor een vast bedrag extra MB’s aanschaffen. Dit laat de provider weten in een persbericht. De nieuwe MB-aanvuller zal vanaf 20 mei door T-Mobile worden aangeboden. De nieuwe opties laten je tijdelijk je internetbundel verhogen zonder dat je aan nieuwe abonnementsvoorwaarden vastzit. De aanschaf van een MB-aanvuller is eenmalig: je zit niet maandelijks vast aan de verhoogde bundel.


Met de MB-aanvullers biedt T-Mobile een alternatief op hoe er nu wordt omgegaan met overschreden databundels: nu schroeft de provider enkel de internetsnelheid van abonnees terug als de bundel op is. Hoeveel de MB-aanvullers precies gaan kosten is nog niet officieel bekend: de provider vertelt aan iCulture dat op 20 mei de prijzen pas worden gecommuniceerd. In de My T-Mobile-app zijn de bedragen voor 100MB, 500MB en 1000MB echter al te vinden:

T-Mobile MB-aanvuller

T-Mobile belooft ook dat verbruiksdata binnenkort beter kan worden ingezien vanuit de My T-Mobile-app. De vernieuwde informatie zal daarnaast op de T-Mobile-website beschikbaar worden gesteld.

Meer informatie: MB-Aanvullers

Bedankt voor de screenshot, @robinspeijer!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 mei 2014 om 17:32
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.