Vodafone laat prepaid-klanten bonustegoed flexibel inzetten

Vodafone laat prepaid-klanten voortaan flexibeler bonustegoed inzetten bij Prepaid Plus. Dit maakte Vodafone vandaag bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

vodafone-logos-shutterstockVodafone heeft vandaag het Prepaid+-aanbod vernieuwd, waardoor het voor abonnees mogelijk is om bonustegoed vrij te verdelen over belminuten, mb’s en sms’jes. Vodafone biedt al langer bonustegoed aan voor prepaid-klanten, maar tot voorheen moest je dit op een enkele manier gebruiken. Vodafone heeft ook de bel- en sms-prijzen buiten de prepaidbundel verlaagd. Bellen buiten je bundel kost voortaan 30 eurocent in plaats van 35 eurocent, en een sms-bericht kost 15 eurocent in plaats van 23 eurocent.

Prepaid+-klanten bij Vodafone krijgen bij opwaarderingen voor bepaalde bedragen extra bonustegoed. Bij 10 euro prepaidtegoed krijg je een bonus van 100, wat vertaalt naar 100 belminuten, 100 sms’jes of 100MB internet. Dat was eerst op slechts één manier te gebruiken, maar met de veranderingen kun je zelf het bonustegoed verdelen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld 70 belminuten, 20 sms-berichten en 10MB te verbruiken.

Lees ook: Vodafone-abonnementen voor de iPhone

Vodafone is niet de enige provider die vandaag flexibeler te werk zegt te gaan. T-Mobile maakte veranderingen voor abonnees bekend, die vanaf 20 mei een extra databundel kunnen aanschaffen.

Meer informatie: Vodafone Prepaid+

Foto bovenaan: (c) TK Kurikawa/Shutterstock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 11:21
Categorie Providers
Onderwerpen prepaid, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.