Reacties voor: T-Mobile kondigt prepaid iPad-databundels aan

T-Mobile heeft een serie internetbundels voor de iPad aangekondigd. Vanaf 23 juli kun je ze afsluiten. De bundels kosten 10 of 30 euro, of zijn per MB af te rekenen.
Lees het complete artikel → T-Mobile kondigt prepaid iPad-databundels aan
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. uhmmmm,… speciale aanbieding voor iphone klanten ??
    je kan toch gewoon je duo microsimkaartje in de ipad doen van je iphone abonnement ??

  2. Persoonlijk vind ik €10,- per maand behoorlijk aan de prijs. €5,- zou ik mooier vinden.

  3. Ja

    Origineel geplaatst door wesley bakker
    ? je kan toch gewoon je duo microsimkaartje in de ipad doen van je iphone abonnement ??

    Ja alleen ben je dan niet meer bereikbaar op je iphone…

  4. Toch frapant dat je voor €29,95 een bundel van 2GB krijgt, terwijl je voor dezelfde prijs een i150 abonnement met onbeperkt internet én 150 minuten en sms’jes krijgt…

  5. Mmmm is dat veel 200mb voor een data paketje? Ik denk dat ik ga voor een duo sim met mijn iphone, hoorde trouwens dat je met je gejailbrakte iphone je iphone als modem voor je ipad kan gebruiken…

  6. Die 10 euro is natuurlijk marktconform de internetbundels bij abonnementen.

    200 MB is alleen te weinig in een maand, gezien de data die je binnenhaalt, het is geen klein scherm en de sites worden ook niet gecomprimeerd.

  7. Nu weet ik het zeker. Het wordt geen 3G versie.
    Die 2GB slurp ik in 2 dagen er doorheen.

  8. Denk dat ik voor de iPad maar eens ga buurten bij telecommers met een beter bereik dan T-Mobile. “Once bitten, twice shy” zeggen Engelsen.

  9. KPN heeft scherpe aanbiedingen hoor, ik heb zojuist een micro sim icm dongel ABO afgesloten. Hoge snelheid en helft van de looptijd 50% korting …

  10. Ik snap niet hoe dit werkt, ik wil gewoon een kaartje met data tegoed erop voor een x bedrag, en als die op is weer een nwe kopen, een bundel kopen die een maand geldig is dat schiet toch helemaal niet op.

    In ieder geval geen tmobile dat weet ik wel al zeker.

  11. En T-Mobile valt dus af….

  12. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de speciale tarieven voor iPhone-klanten. Iemand enig idee wat dat in zou kunnen houden?

  13. @Data:

    Dat wou ik dus ook, maar ja, dat bieden ze dus niet aan. Dus maar een KPN ABO voor een jaar afgesloten. Werkt overigens prima, maar doe toch verreweg het meeste op mij wifi.

  14. Ik vind het wel goed. Niet vast zitten aan een contract en alleen betalen als
    ik het nodig heb. Verwacht toch meeste van mijn tijd wifi te gebruiken. Kan altijd nog abbo nemen.

  15. Je moet je realiseren dat de 3g alleen nodig is voor als je geen wifi hebt. Dus dan valt het gebruik best mee voor veel mensen. Daarnaast gebruik je de iPAd niet alleen voor i ternet dingen.

    Het blijft wel typisch dat je voor iPhone eigenlijk veel goedkoper uitbent met data verkeer…

  16. Als-ie op is kun je gewoon een nieuwe kopen. Joh, wat aardig van ze! 😉
    Maar als-ie niet op is? Vervalt het tegoed dan?

  17. 3.6 Mbps? iPhone gebruikers krijgen ‘slechts’ 2 Mbps (wat het meest was voor normale mobiele telefoons of apparaten zoals de iPad tot nu toe :p)

  18. MyWi vanaf je iPhone… gratis!

  19. Ik gebruik op mijn iphone ook iets van 200 mb per maand betaal ik ook 10 euro voor allen dan voor 2 mb/s

    Origineel geplaatst door Henri koppen
    Je moet je realiseren dat de 3g alleen nodig is voor als je geen wifi hebt. Dus dan valt het gebruik best mee voor veel mensen. Daarnaast gebruik je de iPAd niet alleen voor i ternet dingen.Het blijft wel typisch dat je voor iPhone eigenlijk veel goedkoper uitbent met data verkeer…

  20. het gebruik wordt per sessie naar boven afgerond op 200kB of een veelvoud daarvan.

    Wat wordt er dan gezien als een ‘sessie’? Als hij elke keer dat mail checkt of er nieuwe mail is 200kb afschrijft, dan loopt dat snel op.

  21. Vind het nogal duur voor die limieten, zou toch minstens verwachten dat je met 30 euro meer richting onbeperkt gaat. Het is niet alsof je met de iPad nou enorm veel meer internet dan met de iPhone.

  22. MyWi op de iPhone, en geen gezeik over 3G versie van de iPad.

  23. @Pascal: Hier ook MyWi, dat werkt prima. Duo sim is niet ideaal. Is de verbinding actief op de iPad dan ben je telefonisch niet te bereiken. Ik verbind mijn iPad nu met mijn iPhone en heb internet op mijn iPad en ben gewoon bereikbaar!!!

  24. Ik heb Vodafone prepaid daar zet ik elke maand een “onbezorgd internet blox” op. Kost dus maar 9.95 pm en das onbeperkt fair use! Ik kan ook een maandje overslaan dus.

    Ik vind 3G zeker de moeite waard…

  25. Ik zit met mijn iPhone maandelijks op 1 a 2 GB dataverkeer met mijn i-150 abonnement.. Beetje weinig dus die 200 mb, laat staan 2 GB voor dezelfde prijs als een onbeperkt abonnement..

  26. Euh.. 3.6Mb/s? Krijgen de iPhone abos ook die verhoging van snelheid?

  27. 3.6Mbps moet je niet verwarren met MB/s.

    iPhone data abo’s hebben dezelfde snelheid.

  28. sorry hoor mensen, maar ik begrijp nog steeds niet waarom jullie naar dit abonnement kijken als je al een iphone abonnement hebt.
    Je kunt een duo sim in de tmobile winkel halen.
    1 sim stop je in je iphone,. en 1 stop je in je ipad.
    Je kan ze dan niet gelijktijdig gebruiken,. maar dat is toch niet zo erg ? daar ga je toch niet extra voor betalen dan ??

  29. @Geno:
    Ik weet niet waar jij op doelt, maar Mbps en MB/s.

    A megabit per second (Mbit/s or Mb/s or Mbps; not to be confused with mbit/s which means, literally, millibit per second) is a unit of data transfer rate equal to:
    1,000,000 bits per second or
    1,000 kilobits per second or
    125,000 bytes per second.

  30. Sorry, klopt, dat bedoelde ik. Ik wilde het verschil tussen megabit en megabyte aangeven. Dan staat het dus fout in de tekst.

  31. Kan mn reactie niet meer veranderen, maar het staat dus wel goed in de tekst.

  32. Ik begrijp de discussie tussen wifi en 3G niet zo goed. Waarom kiezen jullie voor 3G? Zijn jullie dan echt zoveel onderweg waar je geen wifi hebt?

  33. @ Martin

    Ja dus.

  34. @Martin:

    Dat absoluut niet, juist haast niet, zit altijd in de auto dus dan heeft het geen nut, maar juist op de momenten waar ik ben als er geen wifi is, vindt ik het perfect.

  35. Alleen de 3g versie heeft een GPS ontvanger. Let daar wel even op mocht je dat belangrijk vinden.

  36. Denk dat een ieder zelf moet bepalen of 3G belangrijk is. Ik heb een 3G versie uit New York en ook 3G prepaid gebruikt At&T. Moet je vertellen in Central Park lekker even boekje downloaden of laatste nieuws bekijken op een terrasje was wel erg gemakkelijk. Vraag me alleen af of je ook online kan opwaarderen? of word het een kras kaart halen?
    Ja de 3G heeft een gps chip. De wifi kan ook locatie bepalen maar niet zo nauwkeurig. Mocht je willen navigeren met Tom Tom 🙂 dan ben je gedwongen om de 3G versie te nemen (denk ik)

  37. Ik zie het nut van die 3G wel. Als is het maar om overal online te kunnen zijn zonder afhankelijk te zijn van wifi. In hotels is wifi vaak schreeuwend duur. En als je dan je miwi aanzet in het buitenland ben je ook een hoop geld kwijt. Verder interdnet op plakken waar je het wel zou willen maar niet hebt. Idd in het park of een andere plek waar geen wifi is.

    Verder heeft de ipad wifi+3G versie een ingebouwde GPS module en die mis je als je de ipad wifi neemt.

    Denk dan aan Google maps met je ingebouwde GPS, ben je zo weer waar je wezen moet als je de weg kwijt was. Ook als je iPhone batterij je weer eens in de steek laat of wanneer de ipad simpelweg je eerste iOS apparaat is en je geen smartphone hebt.

  38. Ach die 3G abbonnementen worden vanzelf beter betaalbaar. En MyWi is alleen een optie voor de jailbreak gebruikers. Ik ga toch ook voor de iPAD 3G incl. GPS niet zozeer dat ik het nodig heb maar je zult altijd zien dat ik die functionaliteit over een half jaar wel nodig heb. Navigeren met de iPAD dat lijkt me nog eens cool 🙂 TomTom / Navigon komen vast wel met een update. Daarbij is je iPad meer waard tegen de tijd dat de iPad 2.0 komt 😛

  39. Ik heb net een duosim opgehaald bij Tmobile voor mijn Ipad 64 gig met 3G. Ik ben netjes geholpen. Ik kreeg twee nieuwe simkaarten. Een voor mijn iPhone en een voor mijn iPad. Mijn iPhone werkte direct weer maar bij mijn iPad moesten wel even de tmobile gegevens erin worden gezet maar daarna werkt het perfect. Ik moest 10 euro betalen. Maar dat is eenmalig. Lekker overal internetten! Dat ik dan even niet gebeld kan worden vind ik niet erg. Je kunt altijd terugbellen!

  40. @Arie: Goed om te horen. Misschien een stomme vraag: je kan dan alleen tegelijkertijd met iPhone bellen als je internet via Wifi op iPad neem ik aan? Dus het feit dat er een duomicrosim in iPad zit, beïnvloedt dat niet (aangenomen dat je dan niet 3G internet natuurlijk)…

  41. Is MyWi voor jailbreak?

  42. @Michael vO:
    Het is vrij simpel eigenlijk; Bij een duo-sim kan slechts één simkaart verbinding hebben. Als je bijv. aan het bellen bent met je iPhone, kun je niet internetten met je iPad. Ben je aan het internetten op je iPad ben je dus niet bereikbaar op je iPhone. Het betreft dus niet alleen het internet, maar ook de bereikbaarheid enz.

  43. @Jeroen: Duidelijk, thanks.

  44. Heb gelezen dat je online kan opwaarderen en bundels kan kopen via ideal of creditcard.

    Origineel geplaatst door M-etops
    Denk dat een ieder zelf moet bepalen of 3G belangrijk is. Ik heb een 3G versie uit New York en ook 3G prepaid gebruikt At&T. Moet je vertellen in Central Park lekker even boekje downloaden of laatste nieuws bekijken op een terrasje was wel erg gemakkelijk. Vraag me alleen af of je ook online kan opwaarderen? of word het een kras kaart halen?
    Ja de 3G heeft een gps chip. De wifi kan ook locatie bepalen maar niet zo nauwkeurig. Mocht je willen navigeren met Tom Tom dan ben je gedwongen om de 3G versie te nemen (denk ik)

  45. Je kunt bij de Ipad de simkaart aan en uitzetten. Dus ik zet hem alleen aan als ik hem nodig heb… @Michael vO:

  46. Dat van die duosim klinkt goed, ik heb ook een T-mobile abbo voor mijn iPhone. Maar hoe zit het in het buitenland? Met mijn iPhone zet ik dataroaming eigenlijk altijd uit omdat dat zo duur schijnt te zijn. Dat geldt dan zeker ook voor de 3G van de iPad?

  47. heb ipad en wil gewoon micro sim abbo afsluiten met internetbundel bij kpn, man zij dat data voor ipad anders is dan bij iphone/smartphone. dit zou groter zijn en dus zou je eerder aan de max zitten en dus de fair use overtreden en worden afgesloten is er iemand die hier meer over weet.

  48. Ik heb gisteren en PrePaid van T-Mobile gekocht tegelijk met een ipad alleen het registeren wil niet, er komt een melding in beeld dat er geen verbinding is alleen links boven staat de verbinding wel aangegeven.

    Registeren kan alleen via de ipad en niet via een laptop of pc, dat vindt ik belachelijk.

  49. Accepteert T-Mobile eigenlijk ook ”onbeperkt” internetten op je iPad via je duo micro simkaart van je iPhone, waarvoor je een T-Mobile abo hebt? Zo ja, dan verklaart dat zeker waarom ze zo graag die prepaidkaarten aan hun abonnees willen slijten! Dat is dan verdienen geblazen, want met die duosim en onbeperkt internet op iPad zullen ze niet gelukkig zijn… Dank.

  50. Ik heb ipad duo sim. Tot op heden krijg ik het niet aan de praat (geen verbinding met data netwerk mogelijk). Daarnaast is de snelheid beperkt tot 2mb terwijl de prepaid tot 3,6 gaat. Vodaphone heeft een abb voor een jaar 500 mb p maand op 7,6. Ik denk dat ik hiervoor ga.

  51. Ik heb hetzelfde probleem

    Puur het prepaid kaartje gekocht
    Keurig logo van t mobile links in scherm
    Maar kan niet verbinden

    Origineel geplaatst door Marcel
    Ik heb gisteren en PrePaid van T-Mobile gekocht tegelijk met een ipad alleen het registeren wil niet, er komt een melding in beeld dat er geen verbinding is alleen links boven staat de verbinding wel aangegeven.Registeren kan alleen via de ipad en niet via een laptop of pc, dat vindt ik belachelijk.

  52. @Arjo b: Je moet bij “Mobiele Data” de APN-instellingen nog even invullen:
    APN: smartsites.t-mobile
    Gebruikersnaam: t-mobile
    Wachtwoord: tm

  53. Hoi,

    als wij in 2 weken op vacantie naar NL gaan zullen we onze 2 iPads 3G meenemen. Ik zou graag twee T-Mobile Prepaid iPad microsim kaartjes met de 2GB databundel kopen. Is het mogelijk de databundel met creditcard te kopen omdat ik geen nederlandse bankrekening heb (en dus de IDEAL-betaalwijze niet kan gebruiken)?

    Bedankt voor tips & sorry voor mijn onvoldoend Nederlands,

    Stef

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.