T-Mobile start 20 juli voorinschrijving iPhone 4 (update)

T-Mobile start op 20 juli met voorinschrijving iPhone 4. De inschrijving is aanvankelijk geopend voor eigen klanten, op 21 juli volgt de inschrijving voor anderen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-iphoneT-Mobile heeft zojuist via een persmededeling aangekondigd dat de voorinschrijving van de iPhone 4 op dinsdag 20 juli van start gaat. Vanaf woensdag 21 juli is de voorinschrijving voor iedereen geopend. Klanten kunnen een voorinschrijving plaatsen via t-mobile.nl, de T-Mobile Shops en via de telefoonlijnen. Wie zich als eerste inschrijft, krijgt als eerste het toestel.
Vanaf 20 juli 8:00 uur zijn de prijzen ook te vinden op t-mobile.nl/iphone4

T-Mobile-klanten kunnen al op 20 juli van de voorinschrijving gebruikmaken. Overige geïnteresseerden (die dus nog geen klant van T-Mobile zijn) zijn een dag later aan de beurt, op 21 juli. Diverse T-Mobile Shops hebben onder de toonbank al een reserveringslijst aangelegd.

sms t-mobileHet is onduidelijk wat er met deze reserveringen gebeurt: T-Mobile-woordvoerster Priscilla Tomasoa liet ons eerder weten dat de voorinschrijvingen niet zijn toegestaan. Mensen die zich voor €50 hebben ingeschreven voor de iPhone 4 “zullen we meenemen in deze (voor)verkoopactiviteiten”, gaf T-Mobile aan.

De iPhone gaat op 31 30 juli in Nederland en België in de verkoop. Telecomwinkel The Phone House stuurde eerder vandaag een reclamemailing rond waarin ze aankondigden dat er “binnen enkele dagen” meer informatie beschikbaar zal komen hoe je de iPhone 4 kan bestellen. Maar wie sneller wil zijn kijkt morgenochtend om 8:00 uur gewoon op iPhoneclub of op de site van T-Mobile.

T-Mobile heeft vanavond sms-berichten naar een deel van de klanten gestuurd om duidelijk te maken dat ze morgen kunnen inschrijven voor de iPhone 4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2010, 11:05
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, t-mobile, voorinschrijving

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.