Sygic Travel app

Vernieuwde Sygic Travel stuurt je naar leuke plekjes op vakantie

Zoek je nog een goede reisplanner voor de vakantie, dan zou je eens bij Sygic kunnen kijken. Sygic had altijd al een goede navigatie-app, maar komt nu ook met een reisplanner voor de vakantie.

Sygic Travel

De kaarten waren altijd al te bekijken via travel.sygic.com, maar je kunt het nu ook via een losse app installeren. Het is niet zozeer een vervanger van je navigatie-app, maar van offline kaarten-apps zoals Scout en CityMaps2Go. Je ziet in deze app de bezienswaardigheden direct op de kaart, zodat je weet waar je naartoe moet. Er zit ook een routeplanner in om er te komen en om een route voor je vakantiedag samen te stellen om later te gebruiken.

De voorbereiding van je vakantie begint al op het web, want via de nieuwe website maps.sygic.com kun je voor meer dan 10.000 bestemmingen iets leuks uitzoeken, foto’s en 360 graden-video’s bekijken. Verder biedt Sygic tips voor hotels, tours en tickets, een van de verdienmodellen van de app. Een ander verdienmodel zijn de offline kaarten. Je kunt met de kaart leuke plekjes opzoeken, maar wil je offline de kaarten gebruiken dan kost dat 10 euro. Dit geeft je ook toegang tot de navigatiehulp.

Sygic Travel op verschillende toestellen

Sygic Maps is bedoeld om je persoonlijke reisgids samen te stellen, op basis van aanraders van een redactie en aanvullende bronnen. In totaal zitten er 20 miljoen plekken in, van musea en parken tot stranden en watervallen. Hou je van grotten of observeer je graag vogels, dan vind je in de app ook geschikte plekjes. Openingstijden, toegangsprijzen, er zit van alles in. Voor de populairste grote steden zijn er 360 graden-video’s, zoals van Praag, Barcelona, Valencia, Madrid, Granada, Sevilla, Marrakech, Gran Canaria, Porto, Lissabon, Athene, Istanbul, Cairo, Tel Aviv, Jeruzalem, Bethlehem en Wenen. Die video’s kun je ook bekijken in een Google Cardboard-bril. Sygic Maps maakt gebruik van OpenStreetMap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2018, 21:46
Categorie Apps
Onderwerp sygic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.