Sygic app iPhone iPad opnemen

Vernieuwde navigatieapp Sygic nu met dashboardcam op iOS

De navigatie-app van Sygic voor iPhone en iPad kreeg een nieuwe kaartweergave, een nieuwe interface en een dashboardcam als in-app aankoop.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

https://www.iculture.nl/wp-content/uploads/2014/09/Sygic-navigatie-app-nieuwe-stijl-iOS.pngHet goedkopere TomTom-alternatief Sygic is nu ook zijn betaalde apps aan het vernieuwen, nadat in de zomer de gratis Sygic-app al een nieuw ontwerp kreeg. Sygic Europa en Rusland is de eerste van de verschillende betaalde navigatie-apps die het vernieuwde uiterlijk van de navigatiesoftware laat zien. Bijzonder is dat je over de hele wereldkaart kan bewegen om kaarten te bekijken en te downloaden. Het navigatiescherm zelf werd ook vernieuwd en moet ‘meer veiligheid en comfort’ bieden tijdens het rijden.

De nieuwe indeling is een stuk strakker dan voorheen, met semi-transparante vlakken en heldere informatie. De kaartkleuren zijn bovendien wat meer uitgesproken, zodat je makkelijker onderscheid ziet in de omgeving.

De interface van Sygic Europa en Rusland ging ook op de schop en dat komt de overzichtelijkheid van de app ten goede. Met de zoekbalk bovenin ga je snel naar een land of provincie en met de bladwijzerknop voeg je een bestemming meteen toe aan je favorieten. Het hoofdmenu schuift nu uit van de linkerkant en biedt snelknoppen voor de Sygic Store, instellingen en in-app aankopen. Zo heb je snel toegang tot de HUD-weergave die op de voorruit wordt geprojecteerd of de nieuwe Black Box, waarmee je de weg voor je kan vastleggen op film. Je kan ook zelf widgets toevoegen.

Sygic navigatie app hoofdmenu iPhone Sygic navigatie app kaart zoeken

Verder werden de kaarten vernieuwd in Sygic, krijg je nu een voorbeeldweergaven met belangrijke aspecten van een route voordat je begint met rijden en kan je je laten navigeren door Apple’s eigen (blikkerige) stem die ook straatnamen opleest. Behalve de Black Box video-toepassing, is ook de Cockpit nieuw. Met die in-app aankoop zie je realtime prestaties over je auto, zoals de snelheid, acceleratie en de zijwaartse windkracht.

Lees ook: Beste navigatie-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2014, 16:29
Categorie Apps
Onderwerpen Navigatie, sygic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.