iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 16 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 16 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Google’s nieuwsapp heeft een make-over gekregen. Google News bepaald met kunstmatige intelligentie over welke onderwerpen jij wilt lezen. Wij bekeken de app en schreven er een review over. Verder bracht Logitech een nieuwe magnetische houder uit voor de Logitech Circle 2-camera zodat je deze overal kunt ophangen. Ook bespraken we de maatregelen van Apple voor de GDRP-wetgeving. Wat gaat Apple hier allemaal voor doen? Vandaag publiceerden we ook een uitgebreide tip over het gebruik van WhatsApp-groepen. Bijvoorbeeld hoe je ze aanmaakt, wijzigt en meer. Volgens de geruchten gaat Apple een snellere 18 Watt-lader meeleveren bij de iPhone. Er zijn nu renders opgedoken die laten zien hoe deze eruit gaan zien. Dat en meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

  • We bekeken de vernieuwde Google News-app en schreven er een review over, maar erg enthousiast zijn we nog niet.
  • YouTube werkt aan een incognito-stand waarmee je ongestoord video’s kunt kijken. Een lekker avondje bingewatchen zorgt niet meer meteen voor een hele nieuwe lijst met voorgestelde video’s.
  • De nieuwe Magnetic Mount zorgt ervoor dat je de Logitech Circle 2-camera overal kunt ophangen.
  • Sygic Travel weet leuke bezienswaardigheden en helpt je bij het plannen van je route langs bezienswaardigheden.
  • Twitter stelt de geplande wijzigingen uit naar augustus en presenteert een flinke rekening aan appontwikkelaars die nog steeds Twitter-apps willen blijven maken.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • PUBG MOBILE (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Nieuwe map voor shooter PUBG.
  • Trein app (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Ververs je reizen met een pull-to-refresh en meer.
  • Google Foto's (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Het is nu makkelijker om aanbevolen acties uit te voeren voor je foto’s.
  • Google Maps (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Je kan het locatieplaatje voor stapsgewijze navigatie nu aanpassen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.