Reacties voor: Sygic GPS werkt vanaf nu met CarPlay

Sygic beloofde afgelopen zomer al ondersteuning voor CarPlay. Die kwam er ook, maar in de vorm van de los verkrijgbare app Auto Navigation, die je niet als reguliere navigatie-app kunt gebruiken. Vandaag maakt Sygic de belofte goed door als nog de Sygic GPS-app te voorzien van CarPlay-ondersteuning.
Lees het complete artikel → Sygic GPS werkt vanaf nu met CarPlay
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Weten jullie of de dashcam optie ook beschikbaar is voor de carplay versie?

  2. Begrijp ik het nu goed dat voor CarPlay te willen gebruiken extra 40 euro moet betalen ?

  3. Echt belachelijk dat dit 40€ moet kosten.

    Een klein bedrag ok maar €40.

    Bijna net zo duur als de volledige App met wereldkaart en live tragic. 😬

  4. @Demonski: Ja, dit heb je goed begrepen. €39,99 om precies te zijn.

  5. Dat voor een app die mij kilometers om laat rijden voor een wegopbreking, waar keurig een omleiding voor is die zo’n 100 meter langer is. De kortste route vind ik alleen met de navigatie uit… (De gratis Apple Maps snapt het wel!)

  6. De Sygic Car Navigation app werkt ook met andere auto’s dan alleen de genoemde merken. Geprobeerd op een Skoda Octavia en werkt (uiteraard met geactiveerde CarPlay ondersteuning). De app heeft wel de interface van voor de update van Sygic GPS. En btw, echt idioot dat ik als Sygic GPS gebruiker 40,00 EUR zou moeten gaan betalen….. no way.

  7. Bij mij werkt Carplay. Ik heb destijds de EU versie met Traffic gekocht. Dit is dus de Sygic GPS navigatie en kaarten versie. Of werkt dit maar een beperkte tijd? Deze dus

  8. Origineel geplaatst door Sander

    De Sygic Car Navigation app werkt ook met andere auto’s dan alleen de genoemde merken.

    Goed om te weten. Er stond eigenlijk al: “merken zoals…”, om aan te geven dat het geen complete lijst was. Maar ik heb er nu “en andere merken” aan toegevoegd om nog eens extra te benadrukken dat het om nog meer merken gaat.

  9. Origineel geplaatst door Maarten
    Bij mij werkt Carplay. Ik heb destijds de EU versie met Traffic gekocht. Dit is dus de Sygic GPS navigatie en kaarten versie. Of werkt dit maar een beperkte tijd? Deze dus

    Bij mij werkt CarPlay ook ‘gewoon’, ik heb de premium met traffic. Bij deze versie Sygic World: GPS Navigation staat CarPlay bij de in app aankopen maar bij deze Sygic GPS-navigatie & Kaarten niet.

  10. Origineel geplaatst door Maarten
    Bij mij werkt Carplay. Ik heb destijds de EU versie met Traffic gekocht. Dit is dus de Sygic GPS navigatie en kaarten versie. Of werkt dit maar een beperkte tijd? Deze dus

    Die heb ik dus ook. Maar volgens mij moet je dan alsnog 40 euro betalen.

  11. Zoals elke in-app aankoop zal deze ook binnen een paar maanden regelmatig afgeprijsd worden, dus ik zou er gewoon op wachten.

  12. Bij Navigon dacht ik ook slim te zijn met het betalen voor eeuwige updates (destijds ook al tachtig euro) naast aankoop en alle toeters en bellen, bij elkaar ook zo’n honderdvijftig euro. Dat “eeuwig” werd dus drie jaar gebruiken. Als betaler heb je dan het nakijken, ook als het bedrijf zelf (Garmin) vrolijk verder gaat. Net zoiets als wanneer goed betaalde app’s zomaar ineens niet meer worden geupdate, ook niet na een iOS update. Als App-koper ben je rechtenloos. Zo leer ik wel af nog serieuze bedragen te betalen voor app’s of in-app aankopen.

  13. Bijna 40 euro voor extra CarPlay ondersteuning is kansloos en levenslang gratis updates natuurlijk ook onzin.

  14. Origineel geplaatst door Frank
    Bijna 40 euro voor extra CarPlay ondersteuning is kansloos en levenslang gratis updates natuurlijk ook onzin.

    Dat laatste ben ik niet met je eens; ik heb bijvoorbeeld de bekende app tweetbot versie 3. Deze werd niet meer geupdate en je werd verplicht (als je de app wilde blijven gebruiken) een nieuwe versie (4) te kopen. Deze toch maar aangeschaft en nu kan je er niet veel meer mee, maar dat heeft weer met het beleid van twitter te maken.

  15. @Maarten: Bij mij werkt CarPlay ook gewoon. Wat is de meerwaarde om €40 te betalen als hij het gewoon doet? Ik had al premium / traffic btw…

  16. @Jordy: Bij mij werkt het ook maar kreeg net een pop up dat de trial periode bijna voorbij is.

  17. CarPlay werkt ook gewoon gratis hoor alleen heb je dan niet de premium voordelen (traffic etc). Was er ook niet mee eens en Sygic mail gestuurd. In reactie gaven ze aan dat die extra 39,99 euro nodig zijn voor extra licenties voor CarPlay.
    Heb geantwoord dat ik dan niet verwacht dat het dan geen succes wordt met gratis alternatieven

  18. Inderdaad: terug in de categorie wandel-app.

  19. @Paul: Late reactie, maar ik kwam daar gisteren ook achter… jammer, ik vind €39,95 teveel geld. Zeker als Apple’s kaarten en Google maps goed functioneren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.