iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 2 januari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 2 januari? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Voor veel mensen was dit de eerste officiële werkdag van 2019. Het kan dus best zo zijn dat je het extra druk hebt gehad en geen tijd had om even op iCulture te kijken. Geen probleem! Juist daarvoor maken we de iCulture Vandaag, onze dagelijkse round-up met de artikelen die op onze site zijn verschenen. Met vandaag onder andere nieuws over Apple’s tarieven voor batterijvervanging in 2019 en een overzicht van apps waarmee je artikelen later kunt lezen. Dat sluit mooi aan op onze eerdere artikelen over goede voornemens. Voor als je van plan was om eens wat vaker interessante opinies, analyses en andere achtergrondartikelen door te spitten in het nieuwe jaar. Of voor je favoriete tips van iCulture natuurlijk! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • 8fit Workouts & Meal Planner (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 11.0+) - De app is sneller dan voorheen, zodat je je goede voornemens nog makkelijker kunt halen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Grohe Blue Connected maakt nu deel uit van de app, zodat je direct vanuit de app je waterverbruik kunt aflezen
  • Babbel - Language Learning (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Nieuw design voor deze talenapp.
  • NoWaste - Voedsellijst (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Nu ook door je Duitstalige vrienden te gebruiken.
  • Waze-navigatie en live verkeer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Spotify-luisteraars krijgen nu voor het volgende nummer zowel artiestennaam als titel van het nummer te zien.
  • Calm (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 16.0+) - Deze meditatie-app bevat nu een slaaptimer voor Calm Music & Soundscapes.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.