SuperSync 4.0 kan iTunes-bibliotheek naar computers en iPad streamen

SuperSync heeft een update naar 4.0 gekregen, is volledig herschreven, heeft een nieuwe interface en beschikt over een webserver, waarmee je muziek kunt streamen.

Heb je meerdere Macs of pc’s en heb je dus ook meerdere iTunes-bibliotheken, dan is er de desktopapplicatie SuperSync om het onderling synchroniseren makkelijker te maken. Van deze desktopsoftware is nu een update naar versie 4.0 verschenen. Deze bevat een webserver om je iTunes-bibliotheek te streamen naar andere computers en naar iOS-apparaten zoals de iPhone en iPad, via de webbrowser. Dit is mogelijk via een lokaal netwerk of over het internet. Ook nieuw is de mogelijkheid om met één klik meer details op te vragen over muzieknummers, wanneer je aan het importeren bent. De software haalt daarbij informatie uit de iTunes Store, van YouTube, Google, Amazon, Last.fm, LyricsFly en andere diensten.

Ook nieuw is de verbeterde interface en het feit dat de basiscode van de app volledig herschreven is, waardoor de performance omhoog is gegaan. De ontwikkelaars voegden ook nog een verbeterde tool toe om dubbele nummers te vinden en op te ruimen. Deze functionaliteit zat al in de software, maar was wel eens te rigoureus.

Bestaande gebruikers van SuperSync kunnen gratis upgraden. Er is een gratis demoversie beschikbaar. Voor $29 koop je twee licenties (Mac of Windows), voor $39 kom je in bezit van 5 licenties en voor $49 heb je 10 licenties. Deze prijzen zijn tijdelijk verlaagd vanwege het verschijnen van Supersync 4.0.

De webinterface van SuperSync is hieronder te zien:

supersync webinterface

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 14:17
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.