Super Mario Run.

Super Mario Run komt op 15 december, volledige game kost €9,99

Super Mario Run heeft een releasedatum. Het eerste mobiele Mario-spel voor iPhone en iPad verschijnt wereldwijd op 15 december. Het spel is gratis te downloaden, maar de volledige game kost €9,99.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Super Mario Run.
Nintendo heeft laten weten wanneer Super Mario Run voor iOS-toestellen beschikbaar komt. Bij de aankondiging van de game tijdens de iPhone 7-keynote, liet Nintendo al weten dat Super Mario Run in december beschikbaar komt voor iOS-toestellen. Vandaag is echter de exacte datum bekendgemaakt. Over precies een maand, op donderdag 15 december, verschijnt Super Mario Run in onder andere de Nederlandse en Belgische App Store. Voor Super Mario Run betaal je straks eenmalig €9,99.

Super Mario Run op 15 december

Super Mario Run is het tweede mobiele spel van Nintendo, nadat ze eerder dit jaar al Miitomo uitbrachten. Super Mario Run zal echter veel meer mensen aanspreken, omdat je in de game speelt met de wereldberoemde Mario. Super Mario Run lijkt veel op de recente New Super Mario Bros.-games voor onder andere de Nintendo 3DS en Wii U. In Super Mario run rent Mario helemaal automatisch, terwijl je als speler op het scherm moet tikken om te springen en obstakels te overbruggen.

Het spel is gratis te downloaden, zodat je de drie modi in de game kunt uitproberen. Om de volledige game te kunnen spelen, betaal je eenmalig €9,99. Het spel is beschikbaar in het Engels, maar ook in het Nederlands. Naast de normale stand kun je ook tegen andere mensen spelen, door zo snel mogelijk bij het einde van het level te komen.

Wil je als eerste het spel op je iPhone of iPad downloaden, dan kun je je nu wel alvast aanmelden voor een bericht in de App Store. Je krijgt dan een melding zodra de game beschikbaar komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2016, 16:31
Categorie Apps
Onderwerp nintendo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.