Reacties voor: Stuur links in Google Chrome naar je iPhone

Met de Google Chrome-extensie Chrome to iPhone verzend je gemakkelijk links van een computer naar jouw telefoon.
Lees het complete artikel → Stuur links in Google Chrome naar je iPhone
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wat is het nut van deze extensie.

  2. Ik probeer hem dus net uit. En gebruik hem om een nu.nl artikel naar m’n iPhone te sturen. Nu is het icoontje veranderd in het nu.nl icoontje. Ik denk niet dat dat de bedoeling is…

  3. werkt perfect!!!!

  4. Niet echt handig. Eerst moet je het icoontje op je springboard vinden en starten en daarna word je via de webpagina van deze extensie naar de betreffende pagina doorgelinkt. Een pushnotificatie met een URL zou veel handiger werken. Nu kun je net zo goed een URL naar jezelf mailen en die vanuit de mail applicatie openen. Werkt ongeveer net zo snel en heeft als voordeel dat je hem ook nog eens weer terug kunt zoeken.

  5. Werkt perfect 🙂

  6. Gewoon ff mailen zou ik zeggen.

  7. doe het ook al vaker via de mail. maar dit is ook wel handig =) het werk iig

  8. Ik gebruik zelf Firefox en de Clink app van Lotus Wind Studios. Kost 80 cent en werkt uitstekend, alhoewel ik sinds de komst van de Firefox Home app er niet zoveel meer van gebruik maak.

  9. Ik ben zelf eventjes bezig met een alternatief te maken voor dit. Het stelt je in staat om een blok tekst te kopieëren naar je iPhone. Links & youtube vids worden automatisch gedecteerd en weergegeven. Het is nog wel in beta fase. Voor de geïntereseerden: http://copy.subutux.be . Ik zoek namelijk nog een paar iphone & andriod betatesters. Volledige beschrijving & updates kan je vinden op m’n blog http://blog.subutux.be

  10. @Tom: op Android is het erg handig, je kunt bijvoorbeeld een site die je bekijkt op het moment dat je van huis of kantoor vertrekt snel naar je telefoon sturen en onderweg verder lezen. Daarnaast kun je een route in google maps plannen en met een klik in je navigatie op de telefoon openen.
    De huidige functionaliteit op de iPhone is helaas nog niet zo bruikbaar maar mischien maakt Apple het binnenkort wel mogelijk om dezelfde functionaliteit op de iPhone te gebruiken.

  11. Hartstikke handig!
    Zoiets zocht ik al een tijdje 😀

  12. ik gebruik hier meestal pastefire voor en dat werkt in alle browsers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.