Stoptober-app voor stoppen met roken.

Stoptober-app helpt je nu het hele jaar te stoppen met roken

Het is weer oktober, dus dat betekent dat Stoptober weer van start gegaan is. Ben jij en fervent roker, dan is nu het moment om te stoppen. De app helpt je het hele jaar om van je verslaving af te komen.

Stoptober-app voor stoppen met roken.
Het is alweer oktober, dus dat betekent ook dat het weer tijd is voor de jaarlijkse actie om je te helpen te stoppen met roken. Sinds gisteren is het weer Stoptober, waardoor je gemotiveerd wordt om in ieder geval 28 dagen niet meer te roken. Ook de app is weer van de partij, maar die helpt je ook de rest van het jaar van je rookverslaving af.

Stoptober-app helpt het hele jaar

De Stoptober-app is een stok achter de deur als je moeite hebt met het stoppen van je rookverslaving. Net als voorgaande jaren geeft de app tips en krijg je beloningen voor het stoppen met roken. Je ziet precies wat je voortgang is en zodra je de app aan het begin van de dag opstart krijg je meteen de vraag of je nog rookvrij bent. De app berekent ook voor je hoeveel geld je bespaart, door aan te geven hoeveel je normaal gesproken op een dag rookt.

Stoptober-app met dagelijkse check.

In de vorm van medailles spoort de app je aan om vooral door te zetten. Je krijgt al je eerste medaille als je 24 uur rookvrij bent, terwijl de volgende beloning al voor jou is als je je eerste pakje bespaard hebt. Deze medailles kun je delen met je vrienden, waardoor het voor jou eenvoudiger wordt om het stoppen vol te houden. Ben je van plan de app te gebruiken, schakel dan ook vooral je vrienden in.

Verder dan 28 dagen
Stoptober duurt in principe 28 dagen, omdat je volgens de organisatie dan de positieve gevolgen van het stoppen kunt ervaren en je de meeste ontwenningsverschijnselen dan wel overwonnen hebt. De app stopt echter niet, want ook nadat Stoptober afgelopen is gaat hij gewoon door. Hierdoor heb je volgens de makers het hele jaar plezier van de app. Je krijgt na de eerste 28 dagen automatisch een melding of je de app nog langer wil gebruiken. Je krijgt dan ook gewoon nog dagelijkse berichten, waardoor het makkelijker is om het stoppen vol te houden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2017, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp roken
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.