Reacties voor: Steve Wozniak over jailbreak: “I love it, I love it!”

Steve Wozniak had een interview met de BBC en vertelt daarin dat hij dol is op jailbreak en unlocken, de jailbreak-applicatie Cycorder gebruikt en blij is met het kat- en muisspel tussen Apple en de hackers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. leuk filmpje!

  2. Steve Wozniak is een mede oprichter van Apple.@FiXeR

  3. @ fixer,

    mede-oprichter van apple

  4. mede oprichter? heeft hij nu nog wat met apple te maken of niet, want anders kan ik die niet begrijpen hoor, apple loopt veel inkomsten kwijt doordat mensen uit installer etc downloaden ipv de app store

  5. Volgens mij is hij een van de dev team members 😉

  6. mede oprichter en heeft kennelijk spijt dat ie te vroeg bij Apple is weggegaan. Want hij geeft altijd af op het succes van Apple (Steve Jobs). Wat een sukkel.

  7. @Chakir
    Wozniak is al vrij snel gestopt bij apple omdat hij er niet veel heil in zag..

    zoek maar eens op wikipedia:)

  8. wozniak is gekapt, anders doe je zoiets niet.. Betr: dan was hij er wel uitgekicked.

    Over inkomstenderving: Apple heeft met de eerste generatie juist heel veel verdiend, omdat het toestel erg veel aan niet-Amerikanen is gekocht, ik denk dat ze er niet erg mee zitten hoor..

  9. Woz is nog steeds Apple werknemer en krijgt ook nog steeds betaald. Hij is ook nog aandeelhouder.

  10. Well actually, het lukte hem niet om de iPhone van Kathy te jailbreaken, dit heeft hij gezegd tijdens een interview met Leo Laporte op ‘iPhone Launch day’

  11. Nice horloge!

  12. @FiXeR – In het kort; Steve Wozniak is de uitvinder van de Apple. De eerste Apple kwam van zijn hand, maar zijn grootste prestatie was de Apple II. Hij werkt er nog steeds, soms actief, maar vaak niet, en hij is aandeelhouder.

    Als het aan Woz had gelegen had hij de bouwtekeningen van de Apple uitgedeeld op computerbeurzen, hij is geen zakenman en wil dat ook niet zijn. Dat hij achter het jailbreaken staat is geen verassing…

    EDIT: LOL.. de volgende keer kijk ik het filmpje wel eerst 😀 ik was verbaasd dat Woz niet bekend was.

    Overigens: voor de geinteresseerden, de film “The Pirates of Silicon Valley” is een aanrader.

  13. Grappig dat je nu ineens merkt dat Apple met de introductie van de iphone ook een heel nieuwe doelgroep heeft aangeboord. Een doelgroep die bijvoorbeeld Steve Wozniak niet kent 🙂

  14. Origineel geplaatst door atquest
    @FiXeR – Overigens: voor de geinteresseerden, de film “The Pirates of Silicon Valley” is een aanrader.

    Seconded. Echt een leuke film om te kijken, over de opkomst van Apple, Microsoft en de personal computer. Gebaseerd op feiten, al hebben ze soms the chronologie een beetje door elkaar.

  15. Origineel geplaatst door iPinda
    mede oprichter en heeft kennelijk spijt dat ie te vroeg bij Apple is weggegaan. Want hij geeft altijd af op het succes van Apple (Steve Jobs). Wat een sukkel.

    BLA BLA BLA BLA!!!!!!!!!

  16. Ja, hij heeft zelf 25 iPhones 1G voor werknemersprijzen verkocht aan een vriend die ze vervolgens jailbreakte vorig jaar. Volgens mij hadden ze dat nog samen gedaan. Nadat Woz hem een Apple notebook cadeau had gedaan.

  17. @FiXeR
    Zeg dan niks…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.