Steve Wozniak over jailbreak: “I love it, I love it!”

Steve Wozniak had een interview met de BBC en vertelt daarin dat hij dol is op jailbreak en unlocken, de jailbreak-applicatie Cycorder gebruikt en blij is met het kat- en muisspel tussen Apple en de hackers.

Steve WozniakHet iPhone Dev Team wijst ons op een interview dat de BBC had met Steve Wozniak. We wisten al dat Woz een fan is van PwnageTool: eerder werd hij al gesignaleerd op een conferentie met een pwned iPhone, hij unlockte de iPhone van (toenmalig) vriendin Kathy Griffin in een tv-show en hij gaf zijn mening over unlocken in een interview met Laptop Magazine. Het is dan ook niet verrassend dat Woz in het interview met de BBC opnieuw zijn enthousiasme voor unlock en jailbreak duidelijk maakt. “I love it, I love it” zegt Woz op de vraag wat hij van iPhone-hacks denkt waarbij je applicaties kunt downloaden buiten de App Store om en waarbij je je iPhone op een ander mobiel netwerk kunt gebruiken.

Woz gebruikt Cycorder, de video-applicatie voor de iPhone van ontwikkelaar Saurik. Het interview werd gedaan door Cambridge-informaticus Spencer Kelly voor het programma Click Online. Een uitgebreide versie van het interview is online te vinden.

Via: iPhone Dev Team
Tip: Jonathan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2008, 18:50
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.