Steve Memorial Wall aan het Leidseplein, Amsterdam

Op het Leidseplein in Amsterdam is bij de toekomstige Apple Store de Steve Jobs Memorial Wall geplaatst door iPhoneclub, One More Thing en Appletips.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Steve Jobs Memorial Leidseplein

Wat is de beste plek om Steve Jobs te eren? iPhoneclub toog samen met One More Thing en Appletips naar het Leidseplein in Amsterdam en spijkerde op de zwarte bouwschutting van de toekomstige Apple Store een mooie grote foto van Steve. Ben je vanavond, morgen of later deze week in de buurt, kom dan langs en laat je persoonlijke boodschap achter op de twee witte panelen.

Steve Jobs Memorial

Ook Powned besteedde aandacht aan onze actie:

Er zijn helaas weinig videobeelden meer van de Steve Memorial Wall, maar deze meneer gebruikte het als achtergrond om een aantal mensen op straat te interviewen:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 79 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.