Reacties voor: Steve Jobs inspiratie voor nieuwe tv-serie iCon

Fake Steve Jobs gaat in samenwerking met de regisseur van de film Borat een tv-serie (sitcom) met de naam iCon maken. Het gaat over een fictieve CEO uit Silicon Valley, die machtig en hebzuchtig is. Steve Jobs misschien?
Lees het complete artikel → Steve Jobs inspiratie voor nieuwe tv-serie iCon

Reacties: 3 reacties

  1. Dat zou idd. wel eens advocatenwerk kunnen worden, ik geloof niet dat het Gerrit Zalm-gehalte (=zelf relativeringsvermogen) van Steve erg hoog is.

  2. Mwa, advocatenwerk zal het wel niet worden. Iemand persifleren mag gewoon, en het personage uit de serie zal waarschijnlijk slechts “geïnspireerd” zijn door Jobs (en niet ook bijv. daarwerkelijk Steve Jobs heten, maar wie weet)

    En op iTunes zetten zal juist geniaal zijn! De meeste Jobsfans gebruiken het programma en zullen denk ik ook wel geïnteresseerd zijn in tenminste een aflevering die gebaseerd is op het leven van hun favoriete CEO. Nou maar hopen dat het ook een leuke sitcom is.

  3. Ik ga es kijken of ik dat ergens vandaan kan *kuch* downloaden *kuch* (je kan niet voorzichtig genoeg zijn met al dat gezeik over downloaden…)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.