iWork.com aangepast voor mobiel gebruik op iPhone

iWork.com is aangepast voor mobiel gebruik. Waarschijnlijk bereidt Apple zich voor op de lancering van de iPad, waarmee je straks de documenten ook kunt downloaden en bewerken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iwork iphoneApple heeft de dienst iWork.com aangepast voor gebruik op de iPhone en iPod touch. Waarschijnlijk bereidt Apple zich daarmee voor op de lancering van de iPad, waarvoor aparte iWork-applicaties beschikbaar komen. Wie geen zin heeft om de $9,99 kostende apps (per stuk) te kopen kan dan eventueel via de mobiele website kijken, maar niet bewerken. iWork.com ging van start bij de lancering van iWork ’09, Apple’s kantoorpakket voor tekstverwerking (Pages), spreadsheets (Numbers) en presentaties (Keynote). Je krijgt er gratis 1 gigabyte opslagruimte bij en kunt documenten bekijken, van commentaar voorzien en uitwisselen met anderen. Bij de iPad wordt het straks mogelijk om de documenten ook te downloaden en te bewerken, maar daarvoor heb je dus wel de betaalde iPad-apps nodig.

De online dienst bevindt zich nog steeds in betafase. Een vraag die nog onbeantwoord is gebleven, is of Apple geld gaat vragen voor iWork.com, zodra de online dienst officieel uit beta gaat. Nog niet alle functies worden in de mobiele versie van iWork.com ondersteund; zo kun je geen openbare link naar een document aanmaken, zodat je buitenstaanders naar een document kunt laten kijken.

Inloggen: iWork.com
Meer info: Apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2010, 14:42
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.