Reacties voor: Steve Jobs over de Genius Bar: ‘Idioot idee, dat gaat nooit werken’

Steve Jobs vond de Genius Bar maar een idioot idee. Toch liet hij zich overhalen om in de Apple Stores een Genius Bar te bouwen, met groot succes.

Reacties: 3 reacties

  1. Altijd leuk om te lezen dat zelfs Steve Jobs soms er compleet naast zat

  2. Echt wel nodig hoor een genius bar, ik heb al veel mensen ontmoet die een iPhone willen en nog niet weten hoe ze siri aan of af moeten zetten , dus niet alleen nuttig om problemen op te lossen maar vooral ook nuttig om de eerste stapjes te zetten in de Apple wereld!

  3. Origineel geplaatst door erik
    Echt wel nodig hoor een genius bar, ik heb al veel mensen ontmoet die een iPhone willen en nog niet weten hoe ze siri aan of af moeten zetten , dus niet alleen nuttig om problemen op te lossen maar vooral ook nuttig om de eerste stapjes te zetten in de Apple wereld!

    Je weet dat een iPhone is ingericht in Jip en Janneketaal en werkelijk alles simpel te vinden is? Dat maakte een iPhone ooit uniek. Intuïtief zelfs. Daar heb je geen genius voor nodig. Ik heb mensen die wilde overstappen naar iOS al vaker gezegd, gewoon doen, volgt zichzelf. En wat blijkt, ze zijn inmiddels aan hun zoveelste iPhone begonnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.