Reacties voor: Stealth SIM: ook geschikt voor iPhone firmware 1.1.2

Na SonicSIM is StealthSIM vandaag de tweede unlock-methode die voor firmware 1.1.2 van de iPhone geschikt zou moeten zijn. Deze methode komt betrouwbaarder over en lijkt echt te werken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 76 reacties

  1. Jammer dat het bedrijf ze niet meer vanuit Athene kan opsturen.. nu worden ze vanuit de USA verstuurd waardoor je belasting moet betalen..

  2. “… maar het voorkomt (hopelijk) dat je bij toekomstige upgrades van Apple niet tegen problemen aanloopt.”

    ik mag toch hopen dat het wél voorkomt dat je bij toekomstige upgrades van Apple tegen problemen aanloopt.

  3. Jurren, het voorkomt wel dat je niet tegen problemen aanloopt, de zin staat hem goed alleen jij leest hem fout 😉

  4. Sinds een week ofzo heb ik de StealthSim. Ik vond ‘m ook razend duur, maar wilde toch wel heel graag bellen met mijn OTB 112. En wetende dat je idd niet bang hoeft te zijn voor upgrades, dacht ik dat het wel een goede investering zou zijn,- afgelopen met het gezeur, zo werkt-ie gewoon.

    Maar in de titel van jullie artikel noemen jullie de StealthSim óók geschikt voor 112. Ik heb flink lopen stoeien na ontvangst van de StealthSim om te mogen ontdekken dat-ie alléén geschikt is voor 112. Dus voor de duidelijkheid: het gaan niet om het OTB-aspect, het StealthSim truukje werkte bij mij alleen bij (al dan niet ge-upgrade) 112, niet bij 111.

  5. Ik heb er net 2 gekocht… Hopen dat het wat wordt!

  6. Waar heb je die gekocht?
    Het goedkoopste wat ik kan vinden is $89 voor de SIM en $55,- shippingcosts

    http://www.iphonestealth.ca/product_iphonestealth.htm

  7. Joris, wat zijn je ervaringen? Doet ie het goed? Geen problemen met smsen?

  8. @Alex: mijn ervaringen zijn probleemloos. Sms’en, roaming in het buitenland, noem maar op. Mijn OTB werkt. Alleen EDGE heb ik nog niet mee gerommeld, maar dat is omdat ik vrijwel overal wifi heb en geen zin heb in data-kosten.

    Het kostte moeite om ‘m aan de gang te krijgen omdat ik eerst nog 111 draaide. Eenmaal geupgrade naar 112 moest ik eerst nog iWorld runnen voordat ik kon bellen, maar die tip was te vinden op het hackintosh forum. Kortom: StealthSim werkt prima, maar je moet er even voor gaan zitten.

    @tony123: Daar heb ik de mijne ook vandaan, dat is geloof ik de enige aanbieder momenteel.

  9. Daar heb ik hem ook gekocht… Kost geld, maar ik heb het er voor over… Ik ben totaal geen hackexpert, maar vind het wel lang duren voordat er een is die gekraakt is…

  10. Helaas, alles “out off stock” dus ff afwachten maar weer……..

  11. Raar, TurboSIM werkt. StealthSIM werkt.
    Maar softwarematig een oplossing… nee?
    Wat de turbosim/stealthsim doen kan toch ook software matig

  12. Kan je een unlockte iphone met versie 1.0.2 upgarden naar 1.1.2 en dan de Stealthsim gebruiken.
    Of stel ik nu een stomme vraag.

  13. oke ik ben niet de slimste op het gebied van software van computers of telefoons, maar als ik het goed begrijp kun je de nieuwe iphone uit amerika versie 1.1.2 alleen maar unlocken door een turbosim of stealthsim te gebruiken???!! of kan deze nou nog helemaal niet??

    graag een reactie

    mvg joris engel

  14. Heeft niets met 1.1.2 te maken, wel met de bootloader welke versie 4.6 is op elke iphone die je nu koopt en waar dus nog geen softwarematige oplossing voor is, deze komt er echt wel je moet echter wel geduld hebben en heb je dat niet kan je altijd een sim oplossing als hierboven nemen.

  15. Ik heb een 1.1.2 uit de US met 4.6 en heb een StealthSim besteld. Wat moet ik doen om deze te doen werken?

  16. mijn US 1.1.2 met 4.6 doet het uitstekend met de StealthSim. Het kostte mij wel 2 o3 complete herhalingen van het jailbreak spektakel voordat ik erachter kwam dat de heren van iphonehellas een laatste belangrijke stap vergeten waren in hun handleiding.

    De allerlaatste stap is namelijk via Tweaks 1.1.2 iWOrld downloaden. Hiermee vertel je je iPhone dat je met een buitenlandse SIM kaart werkt. Je kunt elk land kiezen (dus ook Nederland), en daarna werkte alles feilloos.

  17. wie kan mijn helpen aan een stealthsim?? groetjes eddy

  18. Hoi,

    Is dit echt heel makkelijk te doen?
    Ook voor een complete leek?

    Gr Bert Jan

  19. Wat mij nog niet helemaal duidelijk is:

    Stel er komt een update van de software (naar 1.13, 1.14 whatever) kan ik die dan gewoon risicoloos uitvoeren?

    Wel erg triest hoeveel winst die fabrikanten maken op die turbosim/stealthsim dingen.

  20. waar kan ik iworld downloaden want dat zie ik nergens?

  21. Kijk, kom net deze partij tegen, SIMs nog op voorraad ook.. iemand ervaring met hen? Ben bang voor scams aangezien deze dingen zo hot zijn momenteel.. Stealth en TurboSim zijn zwaar uitverkocht.

    http://www.iphonesimfreer.com/

    grtz John

  22. Ik heb gisteren stealth sim besteld en volgens mijn order status is hij verzonden? afwachten dus
    simfreer is wel een stuk goedkoper

    wie weet nog antwoord op mijn vraag waar ik iworld kan doawnloaden?

  23. @Mactastic
    Die zit gewoon in installer.

  24. Inderdaad, bedankt. Vandaag mijn iphone gekregen en ik heb hem succesvol geactiveerd.
    nu nog wachten om de stealthsim. Ik hoop nog voor de kerst.
    Ik zal verslag doen hoe het verloopt.

  25. Min stealthsim is vandaag aangekomen en inderdaad het werkt perfect. Simpel te doen volgens het filmpje op youtube en het werkt direct.

    Na een update ben ik wel tweak 1.1.2 kwijt, wie weet hoe dit kan en hoe ik het terug krijg?

  26. welk filmke?

  27. Ibrickr werkt niet bij mij. Is er een alternatief?

  28. ik heb de handleiding gevolgd zoals die staat op de site van stealthsim (alleen windows)

    als je deze hanleiding volgt lukt het

    http://www.stealthsim.com/product.htm

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461

  29. StealthSim (Iphonehellas) bleek ‘achteraf’ superbetrouwbaar. Zou ik zo weer doen. iWOrld vindt je onder Tweak 1.1.2

  30. @Rolf Tweak 1.1.2 ben ik kwijt na een udate van installer? enig idee hoe ik het terug krijg. iWorld had ik gelukkig al geinstalleerd

  31. Ik ben ook Tweak 1.1.2 kwijt nu. Dat komt volgens mij doordat alles wat Tweaker 1.1.2 ‘te bieden’ heeft reeds door je geinstalleerd is. Pas als via Tweak 1.1.2 weer iets nieuws aangeboden wordt, dan verschijnt het weer in je lijst. Althans: dat is wat ik denk dat er gebeurt….

  32. iworld en nes is alles wat ik geistalleerd heb? was er niet meer

  33. Ik heb net mijn Stealthsim binnen. Had een OTB 1.1.2 van na 9 november. Heb gedowngraded naar 1.1.1, geactiveerd en terug naar 1.1.2. iWorld moet geinstalleerd zijn en op België (of NL) ingesteld worden, dit laatste staat niet overal vermeld. Daarna gewoon kaartje erin en direct Proximus (België). Ik heb wel (gratis) mijn sim-kaart laten overzetten naar een moderne met 3 rijen contactjes in plaats van 4. Mijn telefoon deed het onmiddellijk. Mijn kerstvakantie kan niet meer stuk. Peter

  34. Ik heb een OTB 1.1.2 en ik heb net mijn stealthsim gekregen.
    Nu als ik er een gewone pay-and -go kaart insteek werkt hij perfect maar als ik mijn eigen simkaart (nieuwe 128k met abonnement) gebruik zegt hij geen sim.

    iemand een idee

  35. Mijn eerste ervaringen zijn toch een beetje negatief ook. Mijn iPhone loopt af en toe te zeggen dat ie geen sim kaart heeft hoewel die erin steekt samen met de stealthsim. Heropstarten of herinitialiseren is dena de enige oplossing. Dit gebeurt een paar keer per dag. Soms ook gewoon geen bereik terwijl er wél bereik is. De silm kaart is er ook niet meer uit te krijgen wegens te dik met de stealthsim. Ik ben dus een beetje ontgoocheld. Iemand die goede raad heeft in deze?

  36. Het is een beetje prutsen, maar de sim kan er vaak toch nog wel uit hoor!
    Bij mij lukt het gewoon bij 2 verschillende Iphones…
    Maar echt supergoed werkt hij inderdaad niet.
    Bij mij valt hij ook af en toe weg… Hij lijkt wel bepaalde buien te hebben (net als mijn vriendin)…

  37. Ik krijg mijn Sim er ook nog wel makkelijk uit hoor, ook samen met de Stealth. En wat dat ‘no Sim’ betreft, of ‘no service’….die opmerking ben ik ook vaak tegengekomen bij ‘gewone’ iPhone gebruikers (zie het Apple support forum). Volgens mij heeft dit niet te maken met de Stealth sim, maar is het gewoon nog een dingetje / bugje van de iPhone zelf

  38. Hallo, hier ben ik terug. Ik heb de Stealthsim en de sim er uit gekregen, zij het op een wat onothodoxe manier, maar eindelijk is het gelukt (met heel lichte schade aan de schuifje waar de sims in moeten). De iPhone werkt nu terug perfect. Het volstaat dus om de Stealthsim even te repositioneren en alles is opgelost. Ik ben terug goed gezind.

  39. Zelf gebruik ik de iphone nu intensiever omdat tijdens de feestdagen ik nauwelijks de telefoon gebruikte. Nu heb ik ook regelmatig storingen. De service valt weg gesprekken vallen uit.
    Dit is wel lastig omdat ik de telefoon zakelijk gebruik. Deze moet dus betrouwbaar zijn.
    Ik zal de sim ook maar even “re positioneren”

  40. Hallo Mactastic, ik gebruik de iPhone ook voor zakelijk gebruik en ook pas sinds vandaag echt dag in dag uit. Godzijdank weet ik nu dat alls met de plaatsing heeft te maken van van de Stealth en de Sim. vandaag helemaal geen probleem en heel stabiel in gebruik. Ik vnd gisteren een paar sites die hints gaven over de plaatsing van de sims en het aaneenplakken ervan. Ik zoek vandaag even verder en geef het door.

  41. Ik ben benieuwd Peter! Laat het ons weten!

  42. Ik ben ook zeer benieuwd, ik heb hem al even opnieuw geplaatst. Misschien dat het nu beter gaat

  43. Ik heb hem al 2x eerder opnieuw eruit gehaald en er weer in gedaan en dan werkt hij weer perfect, maar als er een bepaalde manier is om dit def te krijgen… Graag!

  44. Bij mij is het nu afgelopen. heb waarschijnlijk de Stealthsim te vaak moeten uithalen en weer insteken. Het ging eindelijk perfect tot nu. Ik krijg er geen leven meer in. Ik heb mijn Stealth sim met de loep bekeken en zie wel beschadigingetjes maar de contacten zijn nog heel. Niets aan te doen. Deze Stealthsim is een zeker geen lang leven beschoren, ik heb pech omdat het ju al gedaan is, na 1 maand!! Hopelijk hebben de anderen meer geluk, ik twijfel eerlijk gezegd hieraan!!

  45. Dat is zonde… Wat ga je nu kopen?

    Tot nu toe moet ik hem 1x per week eruit halen en weer terug stoppen… Ben benieuwd hoe lang hij het vol houd!

  46. Ehh…mag ik es vragen. Waarom MOEST je hem er altijd uithalen ? Ik heb – zoals zovelen denk ik – soms de melding dat ik ‘no sim’ heb. Maar resetten helpt dan altijd, ik hoef de simcard er nooit uit te halen ?

  47. Omdat de melding ‘No Sim’ telkens weer terug kwam… Soms meteen na het resetten.
    En toen heb ik hem er een keer uitgehaald en weer terug gestopt en geen last meer!

  48. Hey mensen.. Wie kan mij helpen.. ik heb een iphone binnengekregen software versie 1.1.2 ik heb hier ook zo’n stealth-sim bij gekregen.

    Nu het volgende.. Ik heb die stealthsim geprobeerd maar lukt me gewoon echt niet..

    Nu dacht ik slim te zijn en heb mn iphone hersteld via i-tunes maar nu doet ie echt niets meer alleen maar Emergency call.. wat moet ik nu doen!!! HELPPPP

  49. Dat weet ik niet… Maar dat is volgens mij niet echt handig… Check de zoekfunctie op het forum even!

  50. Nogmaals de links die ik al eerder had neergezet.

    als je die handleidingen volgt komt het goed.

    http://www.stealthsim.com/product.htm

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461

  51. Weet echt niet wat ik moet doen.. kan echt niets meer met mn phone.. moet m weer via itunes bij AT&T activeren of zo..

  52. probeer es gewoon te resetten, en aan je iTunes te hangen. En probeer vervolgens eens of dit werkt:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18284

  53. Hoe reset je dan..

    heb m via itunes laten herstellen.. maar dat is juist zo verkeerd gegaan.. nu ben ik helemaal terug bij af

  54. als je ‘home’ en ‘uit’ tegelijk indrukt….en wacht tot het ‘power off’ geweest is….ingedrukt blijven houden tot het zwarte scherm met het witte appeltje weer komt….dan is ie gereset.

    Vervolgens aan je iTunes hangen. En dan weer opnieuw – zoals stap een in de bijgevoegde handleiding zegt – home en uit tegelijk ingedrukt houden totdat iTunes zegt dat je wil restoren….

  55. mag ik er nog even tussen: Stealthsim is een (dure maar goede) oplossing om een geblokkeerde iPhone tijdelijk aan de praat te krijgen. Het werkt uitstekend en geeft een goed idee van wat de iPhone allemaal kan. Ik vind het echter te duur omdat de ‘probeerperiode’ van zeer korte duur is. Mijn Stealthsim gaf de laatste tijd terug ‘no sim” maar deze keer definitief. Alle truukjes werken niet meer. Ik ben er nogal va overtuigd dat er velen zijn die het mij eens zullen worden in de komende weken. Misschien dan toch maar anysim als deze 1.1.3 versie van gisteren gekraakt is?

  56. tja….ik help het je hopen. Wellicht is de softwarematige unlock beter dan de hardwarematige. Maar 1.1.2 moet ook nog steeds ‘geunlocked’ worden…..dus op 1.1.3 kun je denk ik nog wel een lange tijd wachten. Heel misschien dat het verschijnen van 1.1.3 helpt om 1.1.2 te unlocken ?
    (ik heb het natuurlijk over de OTB versies van 1.1.2 en 1.1.3, misschien dat de originele 1.1.1 phones eerder geholpen kunnen worden?)

  57. Hallo, kan iemand mij helpen. Ik heb een paar dagen terug een iphone met 1.1.2 gedowngrade met itunes en gejailbreakt met hackmyphone. Nu kan ik alleen niet met anysim de phone unlocken.
    Zou dit met de Stealth SIM kunnen? Of moet ik iets anders doen.

    Hoop dat iemand mij kan helpen.

    Alvast bedankt!

  58. Hallo Jan,
    als het een out-of-the-box iPhone was met 1.1.2 en bootloader 4_6 (het serienummer van de iPhone is dan van week 44 of jonger – zie het 4e en 5e cijfer van je serienummer) dan is de iPhone nog steeds NIET softwarematig te unlocken. Dan heb je een hardwarematige unlock nodig als StealthSim, TurboSim of iets vergelijkbaars.

  59. Hallo Rolf,

    het serienummer begint met 86750B……

  60. dat zou betekenen productie week 50. Dan ben je niet met een software hack te helpen, dan moet je een van bovengenoemde sims aanschaffen. Eerst helemaal activeren, jailbreaken etc totdat je een ‘iPod Touch’ hebt…en dan als laatste de telefoon functie unlocken met die SIM.

    Er staan zat handleidingen op het net. Die handleidingen moeten wel aangepast worden na de uitgave van 1.1.3 van gisteravond !! Let hier op !!

  61. Bedankt! voor je hulp. Ga ik er maar is 1 bestellen.
    Waar kan je dat het beste doen?

  62. Er staan er genoeg op marktplaats (ik heb zelf alleen ervaring met StealthSim, en dat werkt perfect). De kaartjes verschillen erin, in hoeverre je je eigen Sim moet ‘verknippen’….soms moet je de chip eruit knippen, soms alleen een klein hoekje eraf knippen.
    Ik heb er zelf ook nog eentje ‘over’.

  63. Wat wil je er voor hebben. Het is een stealthsim toch die je over hebt?

  64. mail me even ‘prive’ op rkievits@mac.com

  65. Heeft er al iemand ervaring met Unlock That iPhone van Ierland (verified dealer volgens de StealthSim website), we hebben op hun site daar met de kerstperiode drie StealthSims besteld, maar die zijn nog steeds niet aangekomen. Hun website is nu ook down.

  66. hallo Ik heb overlaatst een iphone gekocht… versie 1.1.1 Nu wil ik nederlands erop zetten Kan iemand mij uitleggen hoe dat ik het moet doen ?
    alvast bedankt

  67. Geen ervaring mee. Ik heb nu tweemaal besteld bij iPhonehellas in Canada. Die vragen de hoofdprijs voor hun verzending (50 CA$ ongeveer) maar dan krijg je ze wel express, aangetekend en verzekerd opgestuurd….5 werkdagen later heb je ze thuis…..kost een godsvermogen, maarja….

  68. @k1200r

    Ik zit ook met smart te wachten op mn stealthsim van die gasten, maar het continue uitstel, brakke engels en onbereikbaarheid vd site boezemt niet echt vertrouwen in…

  69. Hallo opnieuw, mooie liedjes duren echt niet lang. Nadat mijn Stealthsim de geest gegeven heeft is nu ook de helft van mijn scherm niet meer gevoelig voor touch opdrachten. Moet ik dit ding nu echt weggooien? Voor zakelijk gebruik is deze telefoon niet geschikt. Het Stealthsimmetje is ook niet voor mensen die dag in dag uit bellen, de ‘no sim’ error komt té vaak voor. Jammer want ik ben een echte Apple freak.

  70. tja, ik gebruik mijn iPhone toch ook zakelijk (heb mijn zware Nokia E-series nu als reserve) en werk ook met StealthSim. Ik ben bang dat ik je ervaringen toch echt niet kan delen….ik heb HEEL af en toen een ‘no service’ melding….die na enkele seconden verdwijnt. En soms – maar nu al enkele dagen NIET – een no-sim melding die na uit en aanzetten weg is….bij mij is ie nog steeds nummer 1 !

  71. Ondanks dat ik ook een periode heb gehad dat ik er niet blij mee was, doet die van mij het nu alweer 2 weken goed! En het schijnt niet alleen aan de Stealthsim te liggen, maar ook Iphone gebruikers in Amerika hebben daar last van…

  72. na dat ik anysim geinstalleerd heb leest mijn iphone mijn sim card niet meer wat moet ik nu doen?

  73. ik heb te vaak een foete toegangscode gebruikt weet iemand hoe je dit nu weer in orde krijgt … hij is nu nog geblokkeerd?

  74. ik heb te vaak een foute toegangscode gebruikt en hij is nu geblokkeerd weet iemand hoe je dit moet oplossen pls help me dan???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.