Stealth SIM: ook geschikt voor iPhone firmware 1.1.2

Na SonicSIM is StealthSIM vandaag de tweede unlock-methode die voor firmware 1.1.2 van de iPhone geschikt zou moeten zijn. Deze methode komt betrouwbaarder over en lijkt echt te werken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Stealth SIMNaast de zojuist besproken SonicSIM is er nog een andere unlockmethode recent opgedoken. Ook hierbij gaat het om een hardware-oplossing die, zoals fabrikant Stealth SIM beweert, geen veranderingen in je baseband teweeg brengt. In plaats daarvan gebruik je je normale simkaart ik combinatie met de StealthSIM. En daarmee is ook deze oplossing vergelijkbaar met TurboSIM.

De fabrikant van de Stealth SIM garandeert dat deze oplossing met elke iPhone werkt, ongeacht waar gekocht (VS of Europa) en ongeacht de firmwareversie en de bootloader. De echtheid van deze methode wordt veel minder in twijfel getrokken dan de eerder genoemde SonicSIM en de installatie-instructies zijn ook redelijk eenvoudig. De Stealth SIM is via eBay en online distributeurs te koop voor ongeveer $90. Niet goedkoop, maar het voorkomt (hopelijk) dat je bij toekomstige upgrades van Apple niet tegen problemen aanloopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, simkaart, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.