Gratis online typecursus voor iPhone-bezitters

TypingWeb heeft een serie typecursussen voor de iPhone gemaakt, waarmee je leert om het toetsenbord beter te bedienen. Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en vergevorderden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Typen is een vaardigheid die je maar het beste jong kunt leren. Volgens de makers van de website TypingWeb haalt de gemiddelde gebruiker ongeveer 20 woorden per minuut, maar dan hebben we het wel over een normaal toetsenbord en niet over het schermtoetsenbordje van de iPhone. De gratis online typecursusen van TypingWeb zijn niet alleen maar bedoeld om je vaardigheden op een normaal toetsenbord te verbeteren, maar sinds kort hebben ze ook een typcursus voor de iPhone en iPod touch.

Op je iPhone kun je naar iphone.typingweb.com gaan om een account aan te maken. Er zijn verschillende cursussen, in moeilijkheidsgraad variërend van beginners tot gevorderden. Met behulp van oefeningen en spelletjes is het de bedoeling dat je steeds sneller en foutlozer gaat typen, maar je zult al snel merken dat je daarbij tegen een probleem aanloopt: de onvermijdelijke spellingscorrectie van de iPhone. Die kan enerzijds een grote hulp zijn, maar als je in één van de geavanceerde lessen de opdracht krijgt om met opzet spelfouten te tikken, werkt ‘ie alleen maar tegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:51
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.