Reacties voor: Spotify kiest voor zwart in vernieuwde iOS-app

Spotify heeft een nieuw uiterlijk. De iOS-app en de website krijgen een donker uiterlijk.
Lees het complete artikel → Spotify kiest voor zwart in vernieuwde iOS-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 62 reacties

  1. Zolang deze maar geen iOS 7 vereist of de oude versie ook gewoon blijft werken is het goed. Mijn iPod die ik veel voor Spotify gebruik kan namelijk geen iOS 7 (iPod touch 4g) draaien.

  2. Gewoon verwijderen en opnieuw installeren 😉

  3. Net bij mij verschenen 🙂

  4. Juist de update geïnstalleerd! (België)

  5. Krijg inmiddels wel een update in de App Store maar krijg een foutmelding bij het installeren.

    Kan niet wachten!

  6. Ziet er heel mooi uit op mijn Iphone. De desktop versie heeft helaas nog geen update beschikbaar.

  7. Net mijn abonnement opgezegd. Ik wacht nog op iTunes Radio.

    Wat ik wel goed vind van deze update is dat hij er nu echt uit springt tov andere apps. Alles is wit in iOS behalve Spotify.

  8. Ziet er mooi uit en is ook functioneler geworden
    Ook iets meer snelheid lijkt het
    Tevreden 🙂

  9. Mooie update, maar persoonlijk houd ik niet zo van dat zwarte.

  10. Hier heb ik een tijd op gewacht! Spotify is, naar mijn mening, toch nog een de grootste speler op de ‘muziek-stream-markt’ maar liep grafisch enorm achter op concurrenten als bijvoorbeeld Rdio.

    Dit is een hele goede, mooie, belangrijke update voor Spotify. Daarnaast erg verstandig om het cross-platform herkenbaar te maken/houden.

  11. Mooi! Ik mis alleen de Jouw muziek functie nog. Daar kijk ik nog het meeste naar uit.

  12. Wat een verbetering, ik vind m echt veel mooier! Ook het afspeel-venster is erg verbeterd, alleen is het even wennen dat je niet meer op de cover kunt klikken voor opties.

    Wat ik niet helemaal snap is het favorieten verhaal, ik kan namelijk nog steeds nummers ‘starren’?

  13. Ook binnen op m’n iPhone 5, ziet er zeer goed uit en werkt snel en soepel! Update probleemloos verlopen zoals altijd.

    Alleen jammer dat nog steeds niet(?) via iPhone en/of iPad versie volume van de tracks gelijk te trekken is zodat je bij een playlist voor een feessie je constant naar de volumeknop moet rennen om hem harder of vooral zachter te zetten.

    Maar verder super!

  14. Net geïnstalleerd en ik ben helemaal verkocht.
    Zeer mooie, duidelijke stijl die volgens mij perfect bij iOS7 past. Ik begrijp nog steeds niet waarom Apple geen instelling in de iPhone heeft voorzien waarin je kan kiezen voor een donker thema.
    De zwarte look van Spotify past perfect bij mijn zwarte iPhone 5S.

  15. Precies versie 1.0.0 🙂

  16. De Jouw Muziek-functie wordt geleidelijk uitgerold. Wie de nieuwe functie nog niet heeft, kan nog op de oude manier nummers en albums aan favorieten toevoegen. Tekst van artikel aangepast om dit duidelijker naar voren te brengen.

  17. Misschien dat ‘Jouw muziek’ iets toevoegt, maar tot dusver vind ik de app een dikke tegenvaller. Toegegeven, hij is sneller, maar de opmaak vind ik veel te donker. Bovendien blijf je klikken.
    Probeer maar eens een cd op te slaan. Eerst aan playlist toevoegen, playlist aanmaken, naar je playlisten toe, playlist kiezen, offline beschikbaar maken. Zo ontzettend veel clicks, het is niet meer van deze tijd.

  18. Ziet er op het eerste gezicht goed uit. Het zal ondanks het duidelijke ontwerp wel weer even wennen zijn, zoals elke verandering, maar deze juich ik nu al stiekem toe!

  19. Mooi, maar wel even wennen. Maar nog steeds geen sorteer functie? Android heeft die al heel lang. Balen.

  20. Nette update, werkt ook lekker intuïtief. Heel jammer alleen dat je nog steeds geen playlists kan sorteren, behalve door handmatig te slepen in je desktop app (die overigens nog niet is geupdate).

  21. Net gedownload. ziet er goed uit en loopt lekker soepel.
    Alleen inderdaad jammer dat je de playlists nog steeds niet kan sorteren of in mapjes stoppen dat ruimt wel lekker op.
    Moet dan toch steeds weer naar de desktopversie.

  22. Net gelijk gedownload. Maar helaas bij mij ook nog geen jouw muziek. Jammer want hier kijk ik erg naar uit.

  23. Nice. Ziet er goed uit. En de desktop versie kun je zelf updaten. Ik gebruik de zwarte versie ook op pc. Gewoon even zoeken via Google. Heel makkelijk te doen

  24. Chromecast support?

  25. @Richard: Als dat zo is bestel ik gelijk een chromecast 🙂

  26. De nieuwe versie voor de mac is inderdaad gewoon al te downloaden, en de link is gemakkelijk via Google te vinden.

    Ook de mac versie is erg mooi. Ergens zat ik er een tijdje over na te denken om over te stappen naar Deezer, dat is nu niet meer nodig!

  27. Klopt het dat de iPad versie nog niet nieuw is?

  28. Origineel geplaatst door Sander
    Klopt het dat de iPad versie nog niet nieuw is?

    Kwartiertje geleden de nieuwe versie op de ipad binnen gehaald, dus ook nieuw 😉

  29. Prima update. Wel mis ik de shuffle functie na het filteren in een grotere afspeel lijst. Die stond altijd bovenin. Als je de shuffle aanzet en vervolgens onderin klikt om de afspeel layout (grote albumhoes met daaronder play/pauze etc ) te openen, verdwijnt de filtering en neemt die de hele lijst weer mee.

  30. @JustOleg: Vreemd, ik installeer net spotify op de iPad. (stond dus geen bestaande versie op) en ik krijg daar de oude opmaak….

  31. @Bas: Kan je de link delen? Als ik spotify update via de website krijg ik de bestaande opmaak…

  32. Heeft iemand de link van de desktop update?

  33. @Bas: TX! gelukt.

    Wel jammer dat Spotify connect nog niet in de desktop versie zit…

  34. Origineel geplaatst door Mark
    Bovendien blijf je klikken.
    Probeer maar eens een cd op te slaan. Eerst aan playlist toevoegen, playlist aanmaken, naar je playlisten toe, playlist kiezen, offline beschikbaar maken. Zo ontzettend veel clicks, het is niet meer van deze tijd.

    CD?
    Nevermind…

  35. Voor de mensen onder ons met een jailbreak, als je Flex hebt gedownload via Cydia kun je al enkele maanden de ‘jouw muziek’ functie aanzetten door Mr.SpotifyRight te installeren.

  36. Wanneer update voor de Ipad?

  37. Erg mooie update, heel blij mee. Inderdaad jammer dat je afspeellijsten nog steeds niet kunt sorteren en groeperen, maar Spotify is met het nieuwe design weer sterk verbeterd!

  38. Origineel geplaatst door Mark
    Misschien dat ‘Jouw muziek’ iets toevoegt, maar tot dusver vind ik de app een dikke tegenvaller. Toegegeven, hij is sneller, maar de opmaak vind ik veel te donker. Bovendien blijf je klikken. Probeer maar eens een cd op te slaan. Eerst aan playlist toevoegen, playlist aanmaken, naar je playlisten toe, playlist kiezen, offline beschikbaar maken. Zo ontzettend veel clicks, het is niet meer van deze tijd.

    Spreken over “een CD” is inderdaad wel van deze tijd.

  39. Ik vind het jammer dat de ipad 3.4.5 zijn overgeslagen mischien komt dat nog wel

  40. Wat een heerlijke app is het geworden! Dat zwarte-look maakt de app nog wat chiquer uitstralen. Me like!

  41. Wanneer komt bij de “Jouw Muziek” functie de mogelijkheid om CD’s op te slaan? Ik zie hem bij mij er nog niet bij staan zoals in de video. Of is er een manier om deze handmatig te activeren?

  42. In de oude spotify versie (gratis) kon ik bij het opstarten van de app weer 6x shuffelen in me afspeellijst. (dit was waarschijnlijk een bugfout:P).

    Weet iemand of dit nog mogelijk is na de nieuwe update?

  43. Mooie app die zeker beter aansluit bij iOS 7, maar er zitten nog wel een paar oneffenheidjes in:

    – Als je naar beneden scrolt bij bijv. een playlist, dan zou van mij de overgang naar de tekst bovenin wat gladder geanimeerd mogen worden…
    – En als je kijkt bij Radio en dan bij artiestenradio, vind ik het niet zo mooi dat je nog steeds daar vierkantjes om de cirkeltjes hebt (van de artiesten).

    Verder een hele mooie app, alleen wordt het wel even wennen 😉

  44. Is in deze update nu ook eens de wachtrij te bekijken en aan te passen wanneer er een is aangemaakt?

  45. Moest eerst de app verwijderen van de 5s om muziek te kunnen luisteren. Na inloggen werkt alles top. Vind wel dat de app mn batterij aantast. Of ligt dat aan mijn foon? Even 66 nummers binnen halen kost 4%.

  46. Ik heb de nieuwe versie op de 5s gezet en die staat op zwart maar op de iPad Air niet. Opnieuw installeren en aanmelden hielp ook niet dus alles is als van ouds. Weet iemand de oorzaak?

  47. @mike: downloaden kostte altijd al gigantisch veel batterij. Daar is helaas niet veel aan te doen.

  48. Vreselijk die android look zwart met witte letters. Wit met zwarte letters werkt veel prettiger en leest veel mooier. Ontdekken veel te druk met weinig onderscheid in menu’s. Dit komt ook mede door de zwarte achtergrond. Ook de knopjes afspelen pauze etc veel te klein terwijl de shuffle knop enorm is. Wie shuffled nou? Niemand toch. Een waardeloze update. Please draai het terug en geef het een iOS look!!

  49. @appie2110: Lijkt helemaal niet mooier. Het heeft de onleesbare android look gekregen. Begrijp niet dat mensen zwart met witte letters voorkeur kan hebben. Bovendien overal een joekel van een shuffle knop. Onzinnig.

  50. Super toffe update spotify is nu echt zoals het hoort te zijn mooi straks overzichtelijk design! Alleen op de iPad en MacBook heb ik hem nog niet de update en heb al een paar keer verwijderd enzo… Weet iemand wanneer die update komt

  51. Weet iemand wanneer de desktop versie komt ?

  52. OK, aan de app gewend, vind hem helemaal top. Het is eens wat anders dan het standaard wit van iOS 7 (wat ook niet lelijk is maar dit is gewoon uniek dus ja…)

  53. @Dviate: Ja, album. Je hebt gelijk, maar tegelijkertijd begrijp je ook best wat ik wel bedoelde. Om nu te gaan zeuren over dat woord cd.

    Punt is dat je bij Deezer en Beats Music met een klik een heel album (!) direct tussen je playlists hebt staan en tegelijkertijd offline binnenhaalt. Bij Spotify blijf je klikken, playlist aanmaken, die dan offline binnenhalen. Enorm veel gedoe.

    Maar ik kan de ‘Voeg toe aan wachtrij’ optie niet missen, net als het gemak om muziek uit te wisselen met vrienden.

  54. Ziet er mooi uit, helaas blijft hij soms vastlopen als ik naar het volgende of vorige nummer wil in het bedieningspaneel!
    iPhone 4S

  55. Die Shuffle knop is wel heel prominent aanwezig.

  56. Origineel geplaatst door Wiebe
    Vreselijk die android look zwart met witte letters. Wit met zwarte letters werkt veel prettiger en leest veel mooier. Ontdekken veel te druk met weinig onderscheid in menu’s. Dit komt ook mede door de zwarte achtergrond. Ook de knopjes afspelen pauze etc veel te klein terwijl de shuffle knop enorm is. Wie shuffled nou? Niemand toch. Een waardeloze update. Please draai het terug en geef het een iOS look!!

    Ik shuffle altijd! Everyday I’m shufflin’!

  57. Mooi geworden, maar niet te gebruiken op een iPhone 4 met iOS 7.1. Extreem traag en crasht vaak. Meer ervaringen hiermee? Of is het wachten op een update van deze nieuwe versie van Spotify?

  58. @Casper: De update is echt compleet waardeloos. Traag, crasht, loopt vast en hierdoor bijna niet te gebruiken. Het doorklikken naar een volgend nummer kan praktisch niet meer vanwege de snelheid. Hoop op een nieuwe update want dit is waardeloos.

  59. Goeie update! ‘Jouw muziek’ werkt heel mooi op mijn iPhone en iMac. Maar de update werkt niet op mijn iPad-2.

  60. Hoezo heb ik dit nieuwe design niet op mijn ipad air???? Heel erg saai dit.

  61. De vernieuwde app is nu te downloaden. Ik heb inmiddels de tekst van het artikel aangepast, dat de update er is. Meldingen van “ik heb hem!” hoeven dus niet meer. We zijn eigenlijk veel benieuwder wat jullie van dit nieuwe uiterlijk vinden 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.