iMac Pro accessoires: Mac toetsenbord, trackpad en muis.

Reacties voor: Nog snel inslaan: Apple is gestopt met spacegrijze Mac-accessoires

Apple gaat stoppen met de muizen, toetsenborden en trackpads in spacegrijs. Deze kleur werd in 2017 geïntroduceerd voor de iMac Pro en later waren ze ook los te koop.

Reacties: 19 reacties

  1. Doodzonde dat ze dit strakke design loslaten, ik gebruik het zelf icm een Mac mini.
    Ik snap echt niet waarom Apple deze weg in is geslagen met die nieuwe iMacs met witte bezels en plastic toetsenborden.. het lijkt wel speelgoed.
    Hopelijk komen ze nog met een serieuze lijn iMacs of een los scherm want anders gaan er toch mensen afhaken vrees ik.

  2. Jammer dat ze spacegray eruit doen. Gelukkig vorig jaar alles in die kleur gekocht voor bij mijn  MacBook Air.

     Magic Keyboard
     Magic Mouse 2
     Magic TrackPad 2

    Staat wel mooi bij elkaar zo.

  3. Dus ook de grote nog niet aangekondige iMac gaat er niet in Space Gray komen en krijgt van die spuuglelijke pastelkleuren en witte bezels. Erg jammer.

    Al hoop ik toch anderzijds en dat ze met een net andere tint Space Gray komen. Space Gray is er door de jaren heen en op verschillende Apple apparaten ook in steeds net wat andere kleuren geweest.

  4. Origineel geplaatst door Rutger
    Dus ook de grote nog niet aangekondige iMac gaat er niet in Space Gray komen en krijgt van die spuuglelijke pastelkleuren en witte bezels. Erg jammer.

    Al hoop ik toch anderzijds en dat ze met een net andere tint Space Gray komen. Space Gray is er door de jaren heen en op verschillende Apple apparaten ook in steeds net wat andere kleuren geweest.

    If hij komt er wel in die kleur, maar alleen met een Touch ID toetsenbord

  5. Hebben ze een nieuwe designer bij Apple? Iemand weg gehaald bij ‘My Little Pony’ dan zeker 🦄

    Gelukkig was de iPad Pro nog wel in space gray te koop.

  6. Ik heb de space grey muis en trackpad bij mijn M1 MBP gekocht, samen met een passend Matias bedraad backlit keyboard en een Brydge vertical dock. Door het chip-tekort laat het sluitstuk, de monitor, nog een paar weken op zich wachten……..

  7. Beetje kleur in je leven doet wonderen in deze tijd

  8. Vorig jaar spacegray toetsenbord en trackpad gekocht dus ik kan ff vooruit. Over 4 jaar ziet het design weer heel anders uit.

  9. Smaken verschillen heb de blauwe iMac besteld mijn eerste 24inch is groot genoeg voor mij en voor wat ik er mee doe is mijn eerste iMac ben benieuwd voor de rest heb ik bijna alles van Apple

  10. Ik heb de groene iMac besteld in een winkel. Zou ik een groene trackpad apart kunnen kopen? Anders neem ik nog snel een grijze.
    Edit: sorry, net gelezen dat deze nog niet apart te koop zijn. Mogelijks in de toekomst. Hmm

  11. Voor ieders wat wils akkoord. Maar geef dan de mensen die space grey willen de kans deze te blijven kopen. Straks geen iphone in het zwart meer maar enkel in roze, licht paars en fuchsia. 15 jaar Apple gebruiker, maar zal nooit deze kindergarden kleuren kopen sorry. Zie me al bij een klant komen met een lichtblauwe laptop. Erg zakelijk.

  12. Het gaat allang niet meer over funtionaliteid of een stuk gereedschap, maar om te showen.
    Omdat al die doosjes steeds meer op elkaar gaan lijken moet het vooral bilkvangers zijn.
    Kleuren zijn bijzonder trend- en modegevoelig en de markt speel daar graag op in. Kassa!

  13. Kansloos besluit, en helaas zie ik door dit bericht ook de hoop op space-gray MacMini M1/M1X/M2 in rook opgaan.
    Zilver-grijs is leuk maar vind space-gray veel mooier.

    Maar hoe zit het dan met de Mac Pro gebruikers? Als die een nieuw toetsenbord of trackpad willen moeten ze dus overstappen op de witte?

    Ik hoop dat die nieuwe kleuren floppen en dat ze een goede tik op hun neus krijgen.
    Mac is voor pro gebruikers en je hebt niks aan een K3/My Little Pony lijn.

  14. Doe mij maar een Logitech MX Keys icm de MX Master 3.

  15. @Bas: Helemaal eens Bas, dit komt vast door al die mode addicts die Apple in dienst heeft genomen en tot nu toe los zijn gelaten op de Apple Watch en bandjes.
    Maar de serieuze gebruikersgroep moet niets van die regenboogtroep hebben, die willen gewoon computers die er decent uitzien en dat ook nog na 3 jaar, zonder onderhevig te zijn aan mode grillen.
    Als Apple zich dat niet realiseert, zou het wel eens serieus pijn kunnen gaan doen..

  16. Denk dat die flop wel meevalt mijn iMac gelijk bij release besteld krijg hem eind mei als je er nu een besteld wordt het al eind juni dus vraag genoeg of zullen ze er maar 1 per dag produceren?? Moest op mijn AirPod Max ook 6 weken wachten.

  17. @Peter: Ik heb ook zo’n my little pony gevoel bij de nieuwe imac lijn. Ik vind er niks aan. Wacht wel op de nieuwe mac mini waar hopelijk 3 externe schermen direct op aangesloten kunnen worden.

  18. Jammer dat ze stoppen met deze lijn aan producten. Ik ben blij dat ik nog op tijd een toetsenbord en muis heb weten te bemachtigen 😁

  19. Origineel geplaatst door Planeten Paultje
    Ik heb de space grey muis en trackpad bij mijn M1 MBP gekocht, samen met een passend Matias bedraad backlit keyboard en een Brydge vertical dock. Door het chip-tekort laat het sluitstuk, de monitor, nog een paar weken op zich wachten……..

    Hoe bevalt dit toetsenbord? Ik ben er nog op zoek naar eentje maar ben er nog niet helemaal uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.