Reacties voor: Sony bereidt lancering van PlayStation Phone voor

Sony gaat een mobiele telefoon ontwikkelen op basis van de PlayStation Portable (PSP). Het toestel ligt rond kerst 2009 in de winkel en wordt zonder hulp van Sony Ericsson gemaakt.

Reacties: 16 reacties

  1. hoe graag ik ook playstation speel, de psp vond ik wat onhandig, dus vrees ik voor deze “phone”

  2. Het lijkt inderdaad dat er nog maar weinig websites zijn voor de HTC Touch of N96, maar dat lijkt echter maar zo. Er zijn enorm veel `fansite` gebaseerd op het os van deze telefoons. Aangezien de HTC Touch en de N96 beiden een OS hebben wat op meerder telefoons voorkomt is dat opzich logisch. Voor de N95 de voorloper van de N96 zijn aardig wat fansites. Google maar eens op Windows mobile of Symbian.

  3. een ‘game phone’ zegt mij in principe weinig, ben niet echt een fanatieke gamer 🙂 als het even vernieuwend en innovatief gaat zijn als de iPhone, maakt Sony bij mij wel een kans.

  4. sony moet ook alles jatten en kopiëren he!
    (nee ben geen fanboy ik irriteer me er gewoon aan.)

  5. Sony zit qua technologie sowieso veeeel verder dan apple, geen twijfel mogelijk. Volgens mij hebben ze de meeste kans dan wie ook om die domme hypetelefoon van apple in de schaduw te laten. De psp vind ik een zeer stevig en goed uitziend apparaat, maar Sony wordt altijd geassocieerd met hun playstation terwijl ze de markt bepalen en vooroplopen op verschillende vlakken(tv, cameratechnologie, muziekspelers, media, etc… ) dus ik kan persoonlijk niet wachten op deze telefoon hell yeah!, het werd dan ook eens tijd!
    greetz

  6. @jnefjef:
    Als je nog eens zo iets over de iPhone zegt, breek ik je. En Apple is met een hoofdletter, vergeet dat nooit meer.

    @Stijn
    Sony jat helemaal niets.. Apple heeft toch geen game/psp phone of wel soms?

  7. `De HTC Touch Diamond en de Nokia N96 worden massaal verkocht`

    volgens mij is de n96 nog niet te koop…

  8. …Een spelcomputertje waarmee je kan bellen…
    Nokia N-Gage re-visited?

    @Stijn: Iets irriteert je OF je ergert je ergens aan, maar je kan je in het nederlands helaas niet ergens aan irriteren.
    🙂
    Het blijft een lastige taal.

  9. Ben benieuwd waar iedereen massaal die N96 koopt!

  10. Ik denk dat hij zo gaat heten:

    psphone
    Dan is sony net zo on creatief als met zijn vorige namen.
    Playstation -> playstation 2 -> playstation 3

  11. Als ze hem maar niet de P-Phone noemen…..

  12. Als deze PSPHONE net zo makkelijk te custimizen is net als mijn iPhone (installer.app), en als er net zo’n grote scene voor is, ga ik hem inruilen voor mijn iPhone.
    Hangt natuurlijk wel af van de OS. Ga hem natuurlijk niet halen als er zo’n menu/OS in komt als in ‘normale’ telefoons…
    Daar bij komt dat hij waarschijnlijk weer makkelijk te hacken is. (zie PSP: deze week de laatste firmware weer gehacked)
    We zullen zien of hij mijn iPhone kan vervangen…

  13. @jnefjef:
    Als je toch zo loopt te katten over de iPhone, wat doe je dan op een iPhone-site?? De bezoekers van dit forum een beetje lopen dissen of zo??? Is niet netjes hoor…

  14. Lijkt mij wel grappig zo’n foon van Sony, MAAR….. Dan moeten ze toch wel wat aan het formaat doen. Want ik zie mezelf nou niet echt met een mobiel, formaat PSP, in m’n zak rondlopen.

  15. er gaan ook een paar geruchten dat de ps phone de look gaat krijgen van een schuifbare sony ericsson telefoon ik zelf denk dat de ps phone beter wordt dan de iphone qua games dan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.