Telfort: ‘Nederlander wil geen telefoon met veel functies’

Volgens onderzoek van Telfort zit de Nederlander in meerderheid niet op toestellen zoals de iPhone te wachten. Het liefst willen mensen een telefoon met grote knoppen, die lang meegaat en geen overbodige extra's.

Telefoon met weinig functiesHet is maar goed dat Telfort de iPhone niet in Nederland gaat verkopen. Uit een onderzoek van deze operator blijkt namelijk, dat mensen helemaal niet op hippe telefoons met veel functies zitten te wachten. Telfort ondervroeg 537 mobiele telefoonbezitters en kwam erachter dat consumenten nauwelijks gebruikmaken van extra functies. Gamen, MMS-berichten verzenden, internetten en e-mail… de meerderheid van de Nederlanders doet het niet en wil het niet. Zelfs het maken van foto’s en video’s wordt nauwelijks gedaan.

De Nederlanders willen geen toestellen met extra’s en als ze er wel op zitten, laat het de meeste consumenten koud. De basisfunctionaliteit waar die mensen wel op zitten te wachten, blijft volgens Telfort vaak onder de maat. Mensen klagen dat de batterij te snel leeg is, dat bepaalde instellingen niet te vinden zijn en dat het bereik slecht is. Ook kleine knoppen en echo tijdens het bellen is een irritatiefactor.

Via: ComputerIdee

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2008, 16:04
Categorie Achtergrond
Onderwerpen bellen, fotografie, mms, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.