Stacks 2.0

Stacks 2.0: bedragen in Safari snel omzetten naar euro’s

Hoeveel kost dat accessoire in euro's? De extensie van Stacks laat het je zien zonder dat je een webpagina in Safari hoeft te verlaten.

Stacks 2.0Stacks is één van de vele apps in de App Store waarmee je wisselkoersen berekent. Hierdoor weet je bijvoorbeeld snel wat een bepaalt dollarbedrag precies in euro’s is, zodat je in een webshop weet wat je nu eigenlijk betaalt. In eerdere versies moest je daarvoor je webbrowser sluiten om de app te openen, maar daar komt met de laatste update verandering in. Stacks 2.0 heeft voortaan een extensie voor iOS 8, waardoor je rechtstreeks vanuit Safari prijzen kunt berekenen. In combinatie met een nieuwe widget, is Stacks een krachtige speler tussen de wisselkoers-apps geworden.

Stacks Safari 2.0

De extensie voor Stacks staat in het deelmenu van Safari. Met een tap wordt een speciaal venter geopend, waarin je aangeeft welke bedragen moeten worden omgerekend. Hierna wordt de geopende webpagina gescand op bedragen en aangepast. De aangepaste europrijs staat dus op de website zelf.

Stacks ondersteunt euro’s en dollars, maar ook ponden, yuan, yen, rupees en dollars in Singapore, Hong Kong en Canada.

Soms slaagt Stacks er niet in om een prijs op een website te detecteren, waardoor de bedragen niet automatisch worden omgerekend. In dat geval kun je het Berichtencentrum naar beneden vegen om een snelle koersberekening uit te voeren. In deze widget zit een plakknop, zodat je een bedrag op je klembord makkelijk op de juiste plek kunt zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2014, 20:57
Categorie Apps
Onderwerpen extensie, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.