Snapchat-gebruikers overspoeld door notificaties

Snapchat-gebruikers krijgen notificaties, zonder dat er nieuwe foto's te zien zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

snapchat-geen-berichtenHeel wat Snapchat-gebruikers zitten momenteel met een probleem: ze krijgen aan de lopende band notificaties binnen, maar er zijn geen nieuwe berichten. Een zoektocht op Twitter levert een flinke reeks klachten op, van mensen die erdoor getroffen zijn. Mogelijk komt het probleem alleen voor in de iOS-versie van Snapchat.


Onderstaande Belgische Snapchat-gebruiker kreeg vandaag opeens geen meldingen meer van Snapchat, maar werd kort daarna overspoeld door allerlei meldingen, terwijl er niets te zien was. Het wachten is op een reactie van Snapchat, om te achterhalen of er sprake is van een storing. Of zou de chatdienst de enorme toeloop van nieuwe gebruikers niet aankunnen, nu ze door Apple zijn uitgeroepen tot een van de beste apps van 2013? dat gebeurde trouwens alleen in de VS (in de wat gezochte categorie ‘Split-Second Video’), in de Nederlandse lijst kwam die categorie niet voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:46
Onderwerpen notificaties, snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.