AG Snapchat iPhone

Snapchat onthult vernieuwd Verhalen-scherm

Snapchat blijft zichzelf vernieuwen en plaatst een Verhalen-scherm prominent in de app. Daarnaast zetten we alle recente nieuwigheden van de app voor je op een rijtje.

AG Snapchat iPhone
Snapchat geeft de Discover-functie een centralere plaats op het nieuwe Verhalen-scherm. Maar wat heb je hier precies aan?

Na het installeren van Snapchat 9.11 van de app is het ‘Verhalen-scherm’ slechts een swipe naar links van je verwijderd. Dit scherm is opgedeeld in Discover en Live, waarbij Discover de kanalen laat zien die betalen om in de Snapchat aanwezig te zijn: CNN, Vice en National Geographic bijvoorbeeld. Discover werd in januari onthuld.

Een rondje rechts bovenin de Verhalen-pagina opent de volledige lijst met organisaties die partners zijn van Snapchat. Omdat Snapchat geld verdient met de Discover functie, is het misschien niet zo gek dat dit nu een prominentere plaats heeft gekregen.

Snapchat blijft vernieuwen

Snapchat-verhalenSnapchat blijft hun dienst maar vernieuwen. Zo werd onlangs de ‘Tap to view’ functie geïntroduceerd, wat het niet langer verplicht maakt om je vinger op het scherm te houden om een Snap of Story te bekijken. Geen kramp in je duim meer dus na langdurige Snapchat-sessies.

Daarnaast is het sluiten van nieuwe vriendschappen wat gemakkelijker geworden dankzij de Voeg mensen in de buurt toe-optie. Hiermee verschijnen alle mensen in je directe omgeving die deze functie ook gebruiken op je scherm, zodat je ze snel aan je vriendenlijst toe kunt voegen. Je Snapcode (de QR-code die men in kan scannen) is sinds kort ook te versieren met een foto van jezelf.

Ook de beveiliging is Snapchat niet vergeten. Door tweestapsverificatie in te schakelen via het instellingenmenu, gebeurt het hopelijk minder vaak dat Snapchat-foto’s uitlekken.

Lees ook: Alles uit Snapchat halen: foto’s opslaan, bewerken en speciale tekst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2015, 12:00
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.