Reacties voor: Smartphone-horloge AGENT wil alternatief op Pebble zijn

Smartphone-horloge AGENT wil graag een concurrent zijn voor Pebble. Dat lukt al aardig: na een paar dagen hebben de makers $400.000 op zak.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Ziet er naar beter uit dan de Pebble. Eerst toch maar even wachten wat Apple zelf op de markt gaat brengen (.. als de geruchten waar zijn ..)

  2. de laaste 2 personen in het filmpje die een oproep doen. daarvan kijkt er een niet eens in de camera. Zeer overtuigend..

  3. Origineel geplaatst door Idsp
    Ziet er naar beter uit dan de Pebble. Eerst toch maar even wachten wat Apple zelf op de markt gaat brengen (.. als de geruchten waar zijn ..)

    I hope so!!!

  4. Deze is zelfs nog lelijker dan de pebble!

  5. Hebben jullie ook dat gevoel dat deze horloges het net NIET hebben? dat had ik ook bij de tablets voor 2010…
    de ipad had het net WEL, benieuwd naar de iWatch!

  6. Hmm… Ik vind het nogal gejat van Pebble. Ik zie precies dezelfde features en ze noemen de apps die erop draaien ook “Watch faces” en “Watchapps” net zoals Pebble ze al noemt…

    En “We are on the intersection of design and technology” ? Euhmm.. Dat is toch de uitspraak van Apple? Ook beetje na-aperij.

    Al moet ik toegeven dat ie er wel ietsje mooier uit ziet in het filmpje, maar vermoedelijk komt dat door het leren bandje. Pebble kan je ook koppelen aan een leren bandje dus dan ziet ie er ook minstens zo mooi uit.

  7. Die windows tablet @2:45 LOL

  8. I’m with ldsp on diz one: eerst afwachten wat de Grand Wizards van Cupertino bedenken.

  9. Origineel geplaatst door Stanley
    Hebben jullie ook dat gevoel dat deze horloges het net NIET hebben? dat had ik ook bij de tablets voor 2010…
    de ipad had het net WEL, benieuwd naar de iWatch!

    Dat heb ik nou absoluut niet maar goed ik gebruik dan ook een Pebble en de mensen die het niets vinden meestal niets. Persoonlijk wil nooit meer zonder, telefoon op stil en de notificaties lekker op je pols.

    De iWatch geloof ik allemaal wel, kan me niet voorstellen dat ze daarmee een product gaan lanceren wat een bijzondere Extra feature krijgt tov de Pebble.

  10. Lijkt wel of er een hartslagmeter in zit (0,55sec) Zit deze in de Pebble ook?

  11. Ziet er zeer basic en monochroom uit. De mensen die nu gedoneerd hebben zullen balen als ze Apple’s implementatie hiervan zien.

  12. Origineel geplaatst door Donstil
    De iWatch geloof ik allemaal wel, kan me niet voorstellen dat ze daarmee een product gaan lanceren wat een bijzondere Extra feature krijgt tov de Pebble.

    Nou… Ik ben ook flink fan van Pebble, maar toch denk ik dat Apple ze weg kan blazen. Stel je eens voor dat iWatch net als Pebble is, maar dan met een iPod nano scherm (6th gen). Verder draait er iOS op dus kunnen de apps van de kwaliteit zijn van iPhone/iPad apps. Volgens mij kan Pebble (en Agent) het dan wel schudden.

    En wie weet kiest Apple ervoor om NIET een verbinding met iPhone te maken, maar gewoon de iWatch ZELF verbinding laten maken met internet. Ook kan ie GPS ingebouwd hebben zitten etc. Dat is dan nog een flink extra voordeel ten opzichte van Pebble en soortgelijke watches.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.