Apple bevestigt WWDC-keynote voor maandag 10 juni

Apple heeft officieel bevestigd dat de keynote van WWDC op maandag 10 januari plaatsvindt. Er was al bekend dat WWDC van 10 tot 14 juni zou plaatsvinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdc keynote plaatjeEigenlijk wisten we het al: van 10 tot 14 juni vindt de WWDC plaats, dus de keynote vindt ongetwijfeld plaats op maandag de 10e. Maar officieel had Apple nog geen datum bekendgemaakt voor de keynote. Wie absolute zekerheid wil hebben, komt vandaag aan z’n trekken: Apple heeft bevestigd dat de WWDC-keynote inderdaad op maandag 10 juni plaatsvindt in San Francisco. Apple gaf eerder aan dat er tijdens de WWDC nieuwe versies van iOS en OS X zullen worden getoond. We verwachten een compleet vernieuwd iOS 7 met betere integratie van sociale netwerkfuncties (Vimeo en Flickr zijn specifiek genoemd) en betere integratie met het auto-dashboard. Blokkeer dus alvast 10 juni rond 19:00 uur in je agenda!

Wij zullen uiteraard verslag doen van alle aankondingen. Mogelijk is er ook een livestream met video beschikbaar, maar Apple heeft daarover zelf nog geen officiële aankondigingen gedaan. Kaarten voor het evenement waren in twee minuten uitverkocht.

Apple heeft geen agenda of sprekers bekendgemaakt voor de keynote, maar we rekenen op Tim Cook, ondersteund door Phil Schiller en andere collega’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 16:54
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen keynote, wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.